SunseTTime
Uzman
Arkadaşlar merhaba. Hikayeli oyunlarda bir oyunun birçok farklı serisi olabiliyor. İçinden rastgele birini oynasak olay örgüsünü kaçırmış mı oluruz? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Tabii kaçırırsın. Bir kitaba ortasından başlamassın mesela.Arkadaşlar merhaba. Hikayeli oyunlarda bir oyunun birçok farklı serisi olabiliyor. İçinden rastgele birini oynasak olay örgüsünü kaçırmış mı oluruz? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Güzel bir noktaya değindin hocam. O yüzden oyun ismi vermem daha doğru olacak gibi. Marvel's Spider-Man Remastered, The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, Dying Light 2 Stay Human. Spider-Man ve Witcher'ı izlemiştim aradan dalmak sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Dying Light 1'i de az oynadım ama sıkıldım bıraktım. Bunun grafikleri daha güzel duruyor ondan denemek istiyorum. Sizce? Hazırda Epic'de de indirimdeyken almak istedim.Bazı seriler birbirinden bağımsız olarak çıkıyor, mesela GTA ve Far Cry serisi gibi. Bu tür oyunlarda istediğin sırayla oynayabilirsin, fark etmez.
Ancak birbirine bağlantılı oyunları elbette sırayla oynamalıyız, yoksa hiçbir anlamı kalmaz bence.
Serinin adından fazlasını bilmiyorum, oynamadım
The Witcher serisinin önceki oyunlarla bağlantısı var diye hatırlıyorum, ben Witcher serisine başlarsam önce en azından 1. oyunun özetini izleyip 2. oyunu oynadıktan sonra 3'e başlardım. Çünkü 1. oyun çok eski kalıyor, 2. oyun ise gayet oynanabilir.
Dying Light sanırım zombi oyunuydu, pek benlik değil, bilgim yok.
The Witcher serisinin önceki oyunlarla bağlantısı var diye hatırlıyorum, ben Witcher serisine başlarsam önce en azından 1. oyunun özetini izleyip 2. oyunu oynadıktan sonra 3'e başlardım. Çünkü 1. oyun çok eski kalıyor, 2. oyun ise gayet oynanabilir.