@talongod, @Ehwenisher, @Raizen, @Burak Birinci, @kliibapz, @Omerta Silenzio, Peki ya sizce bu problemi en kılçıksız şekilde nasıl çözebiliriz?

Bunu bir sorun olarak görmesi gereken kitle biz değiliz. En nihayetinde biz tüketiciyiz, bu sorunu çözmesi gereken bir taraf varsa o da bizi içine çekemeyen oyun üretmiş Rockstar'dır.

Bizim gibi oyuncuları kazanamamalarını araştıran bir departmanları olduğuna eminim. Parasını aldıkları işi layıkıyla yerine getirirlerse bizi kazanabilirler.

Dokuz kez Red Dead Redemption 2 oynamayı denedim...

Yok arkadaş olmuyor, hani teması olsun, oyunun hantallığı olsun, her seferinde bir heves ile başlayıp 1. saatte bayıp kapatıyordum, artık hiç oynayamam maalesef. Hani mutlaka güzelliği vardır ama bana gelmedi. :(

Bir de Kojima denen garip varlığın Death Stranding'i var, bunu da bitiremedim ama uzun süre de oynamadım.

dokuz kez Red Dead Redemption 2 oynamayı denedim...

Yok arkadaş olmuyor, hani teması olsun, oyunun hantallığı olsun, her seferinde bir heves ile başlayıp 1. saatte bayıp kapatıyordum, artık hiç oynayamam maalesef. Hani mutlaka güzelliği vardır ama bana gelmedi. :(

Bir de kojima denen garip varlığın Death Stranding'i var, bunu da bitiremedim ama uzun süre de oynamadım.

Hocam yavaş tempolu bir oyun aslında yapacak çok şey var detayları seven biri iseniz başına oturup 3 4 saat oynayin. İlk 2 3 saat bende sıkılıp bune demiştim. Ama zamanla çok feci açıldı. Ve başka oyun oynamak istemez hale geldim.

Crysis 3 Remastered'in sonundaki düşmanı bir türlü yenemeyince sinirlenip oyunun sonunda olmama rağmen silmiştim. Tabii oranın son olduğunu o esnada bilmiyordum. Ardından bir videoya baktım devamı için, sonda olduğumu ve azıcık daha uğraşsam bitireceğimi görünce pişmaniyet duymuştum.

The Last of Us 2. Büyük heyecanla başladım yarısına kadar ancak geldim, iğrenç bir hikaye akışı var. Eşcinsel bir yahudi ile Ellie'nin ilişki içinde olması da Escapism hissimde mantar enfeksiyonuna sebep oldu. İğrenç bir oyundu, ilki ne kadar iyiyse ikincisi o kadar kötüydü.

Hocam yavaş tempolu bir oyun aslında yapacak çok şey var detayları seven biri iseniz başına oturup 3 4 saat oynayin. İlk 2 3 saat bende sıkılıp bune demiştim. Ama zamanla çok feci açıldı. Ve başka oyun oynamak istemez hale geldim.
Direnip 4 saat oynadığım zamanlar oldu, ama olmayınca olmuyor maalesef.

Dediğim gibi kesinlikle kötü bir oyun değil, ama benim için hiç güzel bir oyun değil zorlamamın manası yok gibi. :LOL:

The Last of Us 2. büyük heyecanla başladım yarısına kadar ancak geldim, iğrenç bir hikaye akışı var. Eş cinsel bir yahudi ile Ellie'nin ilişki içinde olması da escapism hissimde mantar enfeksiyonuna sebep oldu. İğrenç bir oyundu, ilki ne kadar iyiyse ikincisi o kadar kötüydü.

Oynanış harika, hikaye berbat katılıyorum. Hikayeyi anlatma şeklinden iğrendim.

Oynanış harika, hikaye berbat katılıyorum. Hikayeyi anlatma şeklinden iğrendim.
Oynanışı ben de sevdim, çok kaliteliydi. Sadece şu materyal bulma ve kıtlık işini abartarak Metro Exodus'tan seviyesine getirmeselermiş iyi olur muş. 8 saat oynuyorsun tek taktığın bir tabanca kabzası ile keskin nişancı tüfeğine dürbün. Hasta gibi her yeri lootlayan bir oyuncu olmama rağmen bana yetmedi.