Eş cinsel bir yahudi ile Ellie'nin ilişki içinde olması da.

Bana kalırsa bu sorun değil ama asıl sorun olan şey bize bu hikayeyi bir anda, anında yedirmeye çalışmalarıydı. Oyunu çıkışında oynayan biri olarak söylüyorum; düşünün Ellie var, normal kız olarak gördük bunu ilk oyunda. Bir anda lezbiyen, atarlı bir ergene dönüşmüş.

Bu insanlarda çok şaşkınlık yarattı ve hikayeyi kabullenemedik, buna ben de dahilim şahsen.

Hasta gibi her yeri lootlayan bir oyuncu olmama rağmen bana yetmedi.
Her yerin dibini sıyıran biri olarak anca oyunun sonuna doğru 2 silah fulleyebildim ben de...

RDR 2. Bugün tekrar başladım ama önceden 2-3 kere başlayıp 6-7. saatlerde bırakmıştım. Çoğu insanın aksine RDR2'nin en sevdiğim kısmı başı. Sanırım ben açık dünyadan ziyade lineer yapı seviyorum.

Bana kalırsa bu sorun değil ama asıl sorun olan şey bize bu hikayeyi bir anda, anında yedirmeye çalışmalarıydı. Oyunu çıkışında oynayan biri olarak söylüyorum; düşünün Ellie var, normal kız olarak gördük bunu ilk oyunda. Bir anda lezbiyen, atarlı bir ergene dönüşmüş.

Bu insanlarda çok şaşkınlık yarattı ve hikayeyi kabullenemedik, buna ben de dahilim şahsen.

Her yerin dibini sıyıran biri olarak anca oyunun sonuna doğru 2 silah fulleyebildim ben de...
Tecrübelerimin diğer oyuncularla paralel olması sevindirdi, demek ki gurmeler olarak aynı düşünüyoruz.

Hayır yani ben anti eşcinsel birisi falan da değilim, aslında pek umrumda da olmaz ancak tam da dediğin gibi anında yedirmeye çalışmaları beni direkt hikayeden kopardı. Ben her oyunu gerçek dünyadan biraz kaçmak için oynarım ve bu hissi bu oyunda asla alamadım. Sürekli bir alttan mesaj vermek vardı, gerçek dünyaya ait mesajlar. Bu oyundaki immersion olayını alıp götürüyor.

Bir de oyuncuyu aptal yerine koymaya gerek yok tamam anladık herkes, başkasının hikayesindeki kötü adam olabilir artık bizi başkasının karakterinde ortada avanak gibi dolandırıp bu sefer de erkeklerle Romance yaptırma saatler boyunca. Benim için seri bitti, 2. oyunu bitiremedim. 3. çıkarsa da yanaşmam.

Bir de oyuncuyu aptal yerine koymaya gerek yok tamam anladık herkes, başkasının hikayesindeki kötü adam olabilir artık bizi başkasının karakterinde ortada avanak gibi dolandırıp bu sefer de erkeklerle Romance yaptırma saatler boyunca. Benim için seri bitti, 2. oyunu bitiremedim. 3. çıkarsa da yanaşmam.
Ya işin en garip kısmı şuydu;

Saatlerce Ellie'nin eşcinsel olmasının şokunu hadi atlattık. Bu arada Sinegog falan gezdirmeleri de komedi yani. Baya Yahudi inancı prologue'u da oldu o aralar neyse.

Ellie sekansından sonra Kaptan Amerika gibi bir kadına geçtik, yahu diyorum bu da eşcinsel yani. Çoğu erkekten daha erkeksi gözüküyor, o hamile kızla yakınlaşmaları tam bir romance. Bir bakıyorum yatta evli adamla yatıyoruz. O zaman neden bu karakterin tarzını böyle yaptınız arkadaş? Ben hikayeye mi odaklanayım, karakterlerin sexuality'sine mi odaklanayım?

Ben şahsen çiftlik sahnesinde rahatsız oldum, iki koca kız ellerinde bebekle neredeyse sevişeceklerdi yani.

Ya işin en garip kısmı şuydu;

Saatlerce Ellie'nin eş cinsel olmasının şokunu hadi atlattık. Bu arada Sinegog falan gezdirmeleri de komedi yani. Bayağı Yahudi inancı Prologue'u da oldu o aralar neyse.

Ellie sekansından sonra Kaptan Amerika gibi bir kadına geçtik, yahu diyorum bu da eş cinsel yani. Çoğu erkekten daha erkeksi gözüküyor, o hamile kızla yakınlaşmaları tam bir romance. Bir bakıyorum yatta evli adamla yatıyoruz. O zaman neden bu karakterin tarzını böyle yaptınız arkadaş? Ben hikayeye mi odaklanayım, karakterlerin Sexuality'sine mi odaklanayım?

Ben şahsen çiftlik sahnesinde rahatsız oldum, iki koca kız ellerinde bebekle neredeyse sevişeceklerdi yani.

Çok rahatsız edici idi.