Superuser do 51

Uzman
Makaleler
4
Soru başlıkta belirttiğim gibi, ne düşünüyorsunuz? Şu oyun için Dead by Daylight'dan Myres'ın satışı telif hakkı sebepleriyle kaldırılmıştı. Cidden yazık.

Bugün bu oyunla açılan ikinci konu, ilk açılan konuda da fikrimi belirttiğim gibi oyunun öldürme efektleri olsun diğer animasyonları olsun hiç beğenmedim. 10 sene önceki yaptıkları 13.Cuma oyunu bin basar, paso grafiğe abanmışlar. Grafikte iyidir de bu şey gibi Porsche görünümlü Tofaş gibi.

Bu arada seneye veya ondan sonraki çıkması beklenen yeni 13.Cuma oyunu çıkana kadar belki insanlar zaman öldürmek için oynar, ayrıca oyunu 4v1 yapmaları bence başlı başına hata. Ne bu DBD'mi oynuyoruz şöyle 13.cuma oyunu gibi 7-8 kişilik yapacaksın tadı çıkacak.

Tamam, DBD ve diğer tüm asimetrik korku oyunlarında bug gördük ancak bu başka. Resmen ben de Alien: Colonial Marines etkisi yarattı...

Yorumda belirtildiği gibi, vakit öldürmek için oynanabilir. Ancak şu anki fiyatını asla hak etmiyor, o yüzden alınmaz. Oyun bende de sahneler açısından etki bıraktı da fiyatı göründe hadi oradan dedim.