fortunee 49

Üstün
Olaylar malum, deprem paralarıyla kumar oynandığı iddiaları, fotoğraf ve WhatsApp konuşmaları var. Ne düşünüyorsunuz?

Bir de ben bu adama 20 TL bağış yapmıştım, nereye şikayet edebilirim?

Geçmişinden para takıntısı olan hasta bir adam. Konuk olduğu herhangi bir programda biraz dinleyin anormallikleri göreceksiniz.

Özünde iyi olabilir ama takıntı hastalığı ve kumar bağımlılığı olan, geçmişinde hapse girmiş para ile ilgili konularda sıkıntılı günler yaşamış birine güvenilmez kötü niyetli olmasa bile ki kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Yardım kuruluşu adı altında onlarca ünlü ismin katıldığı bir organizasyon eşliğinde kurulan büyük çaplı bir şirket kurmasına en başta müsaade edilmemesi lazımdı.

Geçmişinden para takıntısı olan hasta bir adam. Konuk olduğu herhangi bir programda biraz dinleyin anormallikleri göreceksiniz.

Özünde iyi olabilir ama takıntı hastalığı ve kumar bağımlılığı olan, geçmişinde hapse girmiş para ile ilgili konularda sıkıntılı günler yaşamış birine güvenilmez kötü niyetli olmasa bile ki kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Yardım kuruluşu adı altında onlarca ünlü ismin katıldığı bir organizasyon eşliğinde kurulan büyük çaplı bir şirket kurmasına en başta müsaade edilmemesi lazımdı.

Adam 50 senedir aynı deri ceketi giyiyor, oradan anlamalıydım zaten.

Cumhurbaşkanı: Ekrum İmamoğlu
Hazine ve Maliye, Sosyal Hizmetler bakanlığı: Haluk Levent
Ticaret bakanı: Özgür Demirtaş, Daron Acemdağ mı Alemdağ mı ne öyle biri vardı
Ulaştırma Bakanı: Mansur Yavaş
Kültür Bakanı: Celal Şengör, Fatih Altaylı
İç İşleri Bakanı: Sedat Peker
Dış İşleri ve Milli Savunma Bakanlıkları: Kemal Kılıçdaroğlu
Başbakan: Selahattin Demirtaş
Adalet Bakanlığı: İzmir Belediyesi

Hakkında kısmına gelirsek çok güzel şeyler düşünüyorum. Anca bu kadar ahlaksız birisi olunabilirdi. Millet ona aylığından, tüyü bitmemiş çocuğundan kısıp deprem ve sosyal yardım için yardım ediyor adamın yaptığına bak. Al birini vur ötekine. Birisi çadır satıyor diğeri kumar oynuyor. Git bari GS şampiyon olura bas. Bu kadar enayi olunmaz.

Cumhurbaşkanı: Ekrum imamoğlu.
Hazine ve maliye, sosyal hizmetler bakanlığı: Haluk Levent.
Ticaret bakanı: Özgür demirtaş, daron acemdağ mı alemdağ mı ne öyle biri vardı.
Ulaştırma bakanı: Mansur Yavaş.
Kültür bakanı: Celal Şengör, Fatih Altay'lı.
İç işleri bakanı: Sedat peker.
Dış işleri ve milli savunma bakanlıkları: Kemal Kılıçdaroğlu.
Başbakan: Selahattin demirtaş.
Adalet bakanlığı: İzmir Belediyesi.

Hakkında kısmına gelirsek çok güzel şeyler düşünüyorum. Anca bu kadar ahlaksız birisi olunabilirdi. Millet ona aylığından, tüyü bitmemiş çocuğundan kısıp deprem ve sosyal yardım için yardım ediyor adamın yaptığına bak. Al birini vur ötekine. Birisi çadır satıyor diğeri kumar oynuyor. Git bari GS şampiyon olura bas. Bu kadar enayi olunmaz.

Dışişleri ve Savunma Bakanı'nı görünce ülke otomatikman işgal ediliyor.

Kim saldıracak ki? 😁

Onu listeye koyarsam emniyet de beni nezarete koyar.
images-21.webp