Detaylar
Kim cevapladı?Norton'a kötü diyenlerin hayatında Norton kullanmadığına bahse girerim. En son kullandığımda gayet iyiydi. İade etmenize gerek yok. Kurup kullanabilirsiniz.
Bozend 2
Yetkin
- Makaleler
- 2
Norton'a kötü diyenlerin hayatında Norton kullanmadığına bahse girerim. En son kullandığımda gayet iyiydi. İade etmenize gerek yok. Kurup kullanabilirsiniz.
Bilmiyorum Recep hocam araştırdım ve puanı gayet iyi ve çok ucuz herkes Kaspersky'ı övüyor ve çok başarılı yine de öneri için sağ olun.
Norton'a kötü diyenlerin hayatında Norton kullanmadığına bahse girerim. En son kullandığımda gayet iyiydi. İade etmenize gerek yok. Kurup kullanabilirsiniz.
Adamlar yok Norton arkada mining yapıyor veri satıyor diyorlar.
- Makaleler
- 4
Kaspersky de iyi, Norton da. Endişelenmenize gerek yok, Norton'dan aradığınızı bulamamanız gibi bir durum olacağını sanmıyorum.Bilmiyorum Recep hocam araştırdım ve puanı gayet iyi ve çok ucuz herkes Kaspersky'ı övüyor ve çok başarılı yine de öneri için sağ olun
Hocam firmayı karalamak için diyolar.Bilmiyorum Recep hocam araştırdım ve puanı gayet iyi ve çok ucuz herkes Kaspersky'ı övüyor ve çok başarılı yine de öneri için sağ olun.
Norton iyidir.
Bu arada en son 2016'da kullanmışım.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 29
Üstün
- Makaleler
- 19
Kaspersky'dan daha iyi bence Norton. Kim söylediyse bir kez bile Norton kullanmadı büyük ihtimalle hayatında. Hem koruması, hem de hafifliği oldukça güzel olan bir AV Norton. Ancak fazla FP buluyor sadece tek eksiği o. İade falan etme, kur gitsin mis gibi AV'dir Norton. Kaspersky fanboylarıyla karşılaşınca böyle oluyor maalesef. Kur gitsin, iade falan etme.Merhaba arkadaşlar, dün Norton aldım ama insanlar kötü diyor. Sizce iade edip hangisini almalıyım? 200 TL yıllık ücret olabilir. Şu an Kaspersky iyi gibi görünüyor, sizce hangisi? Şimdiden teşekkürler.
Hayır Norton arkada mining falan yapmıyor. Eskiden böyle bir özellik vardı, ancak sadece kullanıcı isterse mining yapılıyordu, ve yapılan miningler ile de Norton cüzdanınızda bir bakiye kazanıyordunuz. Yani boş yere yapmıyordunuz. Zaten bu özellik şu anda kapatıldı. Yok artık öyle bir özellik.Bilmiyorum Recep hocam araştırdım ve puanı gayet iyi ve çok ucuz herkes Kaspersky'ı övüyor ve çok başarılı yine de öneri için sağ olun.
Bknz: Unavailability of Norton Crypto
Son düzenleyen: Moderatör:
Astronotarda 59
Üstün
İnsanların kötü demediği bir şey yok, herkes bir şeyden şikayetçi.Merhaba arkadaşlar, dün Norton aldım ama insanlar kötü diyor. Sizce iade edip hangisini almalıyım? 200 TL yıllık ücret olabilir. Şu an Kaspersky iyi gibi görünüyor, sizce hangisi? Şimdiden teşekkürler.
Norton da gayet iyi, Kaspersky de çok iyi. Ben zamanında çok indirimli olarak 4 yıllık Kaspersky aldım ve memnunum. Ama Norton da çok iyi bir koruma sağlar.
illbemilfwhenigrow
Çalışkan
Bilincli internet kullanicisina Windows Defender fazlasiyla yeterli.
Astronotarda 59
Üstün
Buna bazı durumlarda katılmıyorum, bankacılık vb. işlerde Defender adam akıllı koruyamıyor ve her ne kadar bilinçli olursanız olun bir şey çıkabiliyor. Korumalı kalmak iyidir.Bilincli internet kullanicisina Windows Defender fazlasiyla yeterli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway
-