Ben teknolojinin arkasındayım, teknolojiyi severim. Tesla, benim gözümde çok üstün bir araç.
Hocam o kadar elektrikli araba üreten firma varken Tesla’ya söz hakkı düşer mi? Tesla kokpitten tüm fiziksel tuşları kaldırdı fitesi bile ekrandan atıyorlar o ekran bozulacak veya kırılacak araba kullanılmaz hale gelecek tasarımlar da rezil bu mu teknoloji?

@1449 Kia genel olarak elektrikli otomobil işini yapıyor ve bence başarılı. Geçen gün EV9'u gördüm ve baya büyüktü.
Defender Santa Fe karışımı gibi özellikleri güzel ama tasarımını sevemedim.

Hocam o kadar elektrikli araba üreten firma varken Tesla’ya söz hakkı düşer mi? Tesla kokpitten tüm fiziksel tuşları kaldırdı fitesi bile ekrandan atıyorlar o ekran bozulacak veya kırılacak araba kullanılmaz hale gelecek tasarımlar da rezil bu mu teknoloji?
Evet, düşer. En iyi otopilot, Tesla'da güncel olarak.

Ki piyasada Tesla Model S Plaid'den üstün elektrikli araç olduğunu da sanmıyorum hız olarak.

BMW veya Porsche.

pepedance.gif