Detaylar
Kim cevapladı?Yani, Togg?
Beyazıt
Üstün
Hocam o kadar elektrikli araba üreten firma varken Tesla’ya söz hakkı düşer mi? Tesla kokpitten tüm fiziksel tuşları kaldırdı fitesi bile ekrandan atıyorlar o ekran bozulacak veya kırılacak araba kullanılmaz hale gelecek tasarımlar da rezil bu mu teknoloji?Ben teknolojinin arkasındayım, teknolojiyi severim. Tesla, benim gözümde çok üstün bir araç.
Defender Santa Fe karışımı gibi özellikleri güzel ama tasarımını sevemedim.@1449 Kia genel olarak elektrikli otomobil işini yapıyor ve bence başarılı. Geçen gün EV9'u gördüm ve baya büyüktü.
Evet, düşer. En iyi otopilot, Tesla'da güncel olarak.Hocam o kadar elektrikli araba üreten firma varken Tesla’ya söz hakkı düşer mi? Tesla kokpitten tüm fiziksel tuşları kaldırdı fitesi bile ekrandan atıyorlar o ekran bozulacak veya kırılacak araba kullanılmaz hale gelecek tasarımlar da rezil bu mu teknoloji?
Ki piyasada Tesla Model S Plaid'den üstün elektrikli araç olduğunu da sanmıyorum hız olarak.Hocam o kadar elektrikli araba üreten firma varken Tesla’ya söz hakkı düşer mi? Tesla kokpitten tüm fiziksel tuşları kaldırdı fitesi bile ekrandan atıyorlar o ekran bozulacak veya kırılacak araba kullanılmaz hale gelecek tasarımlar da rezil bu mu teknoloji?
Beyazıt
Üstün
EQS 63 önce onu bir ezer sonra gelir üstünden tekrar ezer.Ki piyasada Tesla Model S Plaid'den üstün elektrikli araç olduğunu da sanmıyorum hız olarak.
Bunu sever misin hocam?
EQS 63, 0'dan 100'e 3.4 saniye.EQS 63 önce onu bir ezer sonra gelir üstünden tekrar ezer.
Model S Plaid, 0'dan 100'e 1.99 saniye.