Dizel sandığınızdan daha temiz. 1.5 herhangi bir benzin motoru kilometre başına örneğin 150 gram Karbondioksit salarken bakımlı sağlıklı bir 1.5 dizel yalnızca 90-120 gram arası Karbondioksit salıyor. Yarış ve performans araçları hariç bence de benzinin önü kapatılmalı. Büyük SUV’lere benzinli motora gerek yok.Motoru beslemek için başka bir yol lazım, daha temiz ve zararsız, batarya işi gerçekten sıkıntı. Aslında Hibritler gerçekten çok iyi bu konuda.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bir tane Volvom olsun yeter. Güvenli araba, 180 km hız sınırı beni pek etkilemez. Hızlı araba sürmem.
Hangi modelini seviyorsunuz?Bir tane Volvom olsun yeter. Güvenli araba, 180 km hız sınırı beni pek etkilemez. Hızlı araba sürmem.
- Makaleler
- 1
S60 daha küçük oluyor diye biliyorum, onu severim.
Onlarda dizel motor bitti. Sadece hibridden devam ediyorlar. Bir arabayı da böyle bitirdiler.S60 daha küçük oluyor diye biliyorum, onu severim.
- Makaleler
- 1
O kadar bilgim yok hocam, ama hibrid araba bence çok iyi bir fikir değil.Onlarda dizel motor bitti. Sadece hibridden devam ediyorlar. Bir arabayı da böyle bitirdiler.
TOGG’un tasarımı çok güzel. Tasarlayan adam da Mercedes C, Mercedes SLK, VW EOS, VW Golf ve Peugeot 206’yı tasarlayan adam.
Uyuyan Sincap
Üstün
Onu dedeme sorcaz. Benim değil. 2004 model.
Haklısın. Özellikle Mild hibridler, dur kalkla şarj oluyorlar ve durma şiddetine bağlı akım gidiyor bataryanın ömrünü de hızlı bitiriyor.O kadar bilgim yok hocam, ama hibrid araba bence çok iyi bir fikir değil.
- Makaleler
- 1
Range Rover 2015.