Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Japon sorunsuzluk ve uzun ömürlülükte geçiyor ancak kalite ve konforda facia… Arkadaş herhalde Toyota Century veya Corona gibi arabalardan bahsetmiş.
Aynen oyle. Annemin Micra'sı var, 100 kilometreden sonra popoya darbeler indirmeye başlıyor koltukları. Yalıtıma zaten hiç değinmeyeceğim, müzik açınca şarkıyı rüzgardan ayıklamaya çalışıyoruz. Giriş model bir araç olduğunun farkındayım ama Japon olduğu için üst modellerde de iyi değildir yani konfor.Japon sorunsuzluk ve uzun ömürlülükte geçiyor ancak kalite ve konforda facia…
Toyota,Volkswagen ve FİAT'ın araçları hoşuma gidiyor.
Beyazıt
Üstün
Ferrari.
Kia markasını genel olarak seviyorum. Elektrikli otomobil işini baya iyi yapıyorlar.
Mercedes-Benz.
Kia markasını genel olarak seviyorum. Elektrikli otomobil işini baya iyi yapıyorlar.
Mercedes-Benz.
Beğendiğiniz modeli var mı?Toyota,Volkswagen ve FİAT'ın araçları hoşuma gidiyor.
EV6 harbiden güzel. EV9’u yeni Santa Fe gibi yapmışlar. Her iki seriye de yazık ettilerFerrari.
Mercedes-Benz.
Tesla, Mercedes, Rolls-Royce.
Hocam Tesla olmadı be
Ben teknolojinin arkasındayım, teknolojiyi severim. Tesla, benim gözümde çok üstün bir araç.