3000 V6 dizel, 3600 V8 benzin, 4400 V8 benzin ve 5000 V8 benzin motorlular dışında hiçbir Range alınmaz. Motoru çok üzer. Hele ki 2000 dizel ve 2700 dizeller
Hocam, dün uykuluydum, pek anlamamıştım dediğinizi. Bence Range Rover'ın sorun çıkarma açısından fazla abartılıyor. 2015 model üst segment herhangi bir aracı sanayiye hiç girmeme ihtimaliniz yok. Üst segment diyorum, yanlış anlaşılmasın, çünkü eskiden üst segment araçlara çok teknolojik aksan koyarlardı. Bugün de koyuyorlar ama eskiden bu kadar deneyim yoktu ve bu teknolojik aksanlardan dolayı farklı yerlerden sorun çıkıyordu. Şu an 2015 model bir Mercedes alsan yine bir sorun çıkartır. Üst segment ve eski zamanlarda çoğu araçta bu olay vardı ama çamuru Range Rover'a kaldı. Şu an 2020 üstü bir Range alsan, hangi kasasını alırsan al kafan rahat, mis gibi sürersin.

Vag grubu iyidir. Elektrikliler lütfen benden uzak dursun.
Ama şöyle bir RR Cullinan'ım olsa hayır demem.
20240711_131034.webp

Toyota.

1721209950454.webp

2010 Corolla favorim. Hele birde F1 vitesli (paddle shifter) modelleri vardı bunun. Sürmesi çok eğlenceli idi.

İyi akşamlar. Benden başlayalım.

Audi hariç tüm arabalara sahip olmuş ve kullanmış biri olarak, tek ve sabit tercihim Mercedes'tir. E39 530i, E90 330i, W210 E200, W124 300E, Mazda 323, Opel Corsa 1.7, Alfa Romeo 166 3.0 ve daha fazlasını kullandım.

Mercedes, hem çevreye duyarlılık, hem konfor, hem de performans olarak rakiplerinden daima üstündür. Ayrıca sorunsuzdur.

BMW'yi sevmiyorum ve beğenmiyorum. Konforlu ama Mercedes kadar değil. Her ay sanayiye götürürdük. Yalıtımı Tofaş'tan beterdir.

Benim gözümde eski BMW neyse Tofaş o'dur.

Bir adet 99 model Alfa 166'mız var. 3000 motor V6 otomatik şanzıman. İç derisi aşırı kaliteli, beygiri düşük olsa da 0-100'ü 6 saniye ve 280 km hızı gördüm. Eksi özelliklerine bakınca kliması sürekli sorunluydu ve servis/yedek parçası çok kötü. Bir sensör için 2 yıl bekledik.

Sizin fikirlerinizi alalım. Beğendiğiniz arabalar, markalar var mı? Soru sormak isteyen sorabilir. Soru-cevap konusu olsun.
Dabılyuu yüz yirmii dörtt end volvoo ess seksen!!

4.4 S80 ve 300D sahibi oldum, kullandığım en zevkli, en güçlü (S80 için) araçlardan oldular. Ulaşım için değil, zevk için üretilmiş araçlar.