Canepe
Uzman
EFT/Havale ve 3 adet destekli ATM'si ile elbette Enpara. Ancak kesintileri dert etmiyorum, finansal özgürlüğümü yakalayan biriyim diyorsan verdiği hizmet ve yeni arayüzü ile kesinlikle İş Bankası derim.
EFT/Havale ve 3 adet destekli ATM'si ile elbette Enpara. Ancak kesintileri dert etmiyorum, finansal özgürlüğümü yakalayan biriyim diyorsan verdiği hizmet ve yeni arayüzü ile kesinlikle İş Bankası derim.
İkisinide aç kullan bence.İş Bankası ziraat arasından hangisini önerirsiniz.
Ben ikisinide açardım. Kullandığım bankalar aşağıda:İş Bankası ziraat arasından hangisini önerirsiniz.
Ben ikisini de açardım. Kullandığım bankalar aşağıda:
Ben minimum bir adet özel bir adet devlet bankası kullanmanızı öneririm.
- Enpara (ana bankam)
- Papara ve Nays (cashback)
- İş Bankası.
- Ziraat
İş Bankası çok iyi hizmet verir. İnternet bankacılığı ile sunduğu nimetler ile sırtınız yere gelmez. Hatta alt kuruluşu olan Nays ile de Cashback'lerden faydalanırsınız.
Ziraat ise devret dairelerinde, harç yatırma vs. gibi işlemlerde yardımcı olur. Kırsal kesimde ATM'leri İş Bankası'na nazaran daha çok olur.
Memnunsanız kullanmayın hocam zaruri değildir.Benim Garanti BBVA mevcut kullanıyorum gayet güzel bulunduğum yerde hem ziraat hem de İş Bankası ATM'si mevcut ayrıca ziraatin ekstra PTT ile anlasmasi sayesinde PTT atmside ziraate uygun yani bilemedim şimdi özel bankam var İş Bankası açmaya gerek var mı diye düşünüyorum.