Kriyus 77

Üstün
Makaleler
2
Yer
Batman
Diş teli için 2 doktora görüştüm. Biri diyor ki ya 20'lik dişlerini çekeceğiz, üstten alttan 4 tane ya da yanlardan köpek dişlerinin yanında üstüne alttan 4 tane çekeceğiz. Sizce hangisi daha iyidir? Kaç gündür düşünüyorum.

20'lik dişleriniz çıktı mı yoksa düz mü geliyor? Ben geçenlerde doktora gittim, 4 20'lik dişin 4'ü de yamuk görünüyor ve hepsi çekilecekmiş. Öyle bir durum varsa 20'likleri çektirin bence.

20'lik dişleriniz çıktı mı yoksa düz mü geliyor? Ben geçenlerde doktora gittim, 4 20'lik dişin 4'ü de yamuk görünüyor ve hepsi çekilecekmiş. Öyle bir durum varsa 20'likleri çektirin bence.
Daha çıkmadı, geç çıkıyor gibi ya ama yanlar çekilirse 20'liklere çekilmesine gerek kalmayacak, bilemiyorum.

Benim köpek dişlerim çekilmişti. Ortada olduğu için daha kolay kayıyor. 20'likler çekildikten sonra arkaya kayarak düzelmesi daha zor bence.
Ben de öyle düşünüyorum ama doktor 20'likler işine yaramaz falan diyor.

Ben de öyle düşünüyorum ama doktor 20'likler işine yaramaz falan diyor.
20'lik dişler üzerine bir algı var böyle. Diş hekimleri parası için böyle diyor halk ise kulaktan dolmadan ötürü. 20'lik diş illaki bozuk olacak diye bir şey yok.

20'lik dişlerin olduğunu söylediğine göre yaşın ortodonti için biraz ilerde. Bu yüzden yavaş kayacak. En hızlı şekilde tedavinin bitmesini istiyorsan köpek dişinin yanındaki azıları çektir bence.

20'lik dişler üzerine bir algı var böyle. Diş hekimleri parası için böyle diyor halk ise kulaktan dolmadan ötürü. 20'lik diş illaki bozuk olacak diye bir şey yok.

20'lik dişlerin olduğunu söylediğine göre yaşın ortodonti için biraz ilerde. Bu yüzden yavaş kayacak. En hızlı şekilde tedavinin bitmesini istiyorsan köpek dişinin yanındaki azıları çektir bence.
Hocada diyor ki şimdi yanları çekersek belki ileride 20'likler kayar, gene bozulur falan. 20'likleri çekeyim gitsin, zaten daha çıkmamış. Çok ağır mı 20'lik ameliyatı?