Hangi Dizi/Film platformu

• Netflix

Oy: 14 31,1%
  • MUBI

Oy: 0 0,0%
  • Exxen

• Disney+

Oy: 4 8,9%
  • Gain

• beIN Connect/TOD

Oy: 3 6,7%
  • Tivibu Go

Oy: 1 2,2%
  • Tabii

Oy: 1 2,2%
  • Amazon Prime Video

Oy: 16 35,6%
  • Blu TV

Oy: 4 8,9%
  • Puhu TV

• HBO Max

• İnternetin derin suları...

Oy: 32 71,1%

• Oy verenlerin toplamı
    45
Hocam biraz da mantıklı olmak lazım bana göre. Hadi dizi filmi burada hallettik 2-3 tanesinde aboneliğimiz var diyelim. E sen bir de futbol ya da basketbol sever biriysen ne olacak ?
Exxen
beIN Connect
S Sport
Eurosport
TV Plus
Daha da çıkar galiba. Bunlara da üyelik alalım o zaman. Aylık 1000 TL'ye yakın üyeliklere gitsin. :D

Arkadaşlar selam. Az önce HBO Max konusunu okuyunca aklıma geldi. Fiyatını pahalı bulduğum ve saçma geldiği için bayağı bir dislike aldım. Genel olarak oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Unuttuğum ya da eklemek istediğiniz varsa onu da merak ederim.

Netflix, çünkü; kategori açısından en zengin içerik bulunduran bir platform.

Hocam biraz da mantıklı olmak lazım bana göre. Hadi dizi filmi burada hallettik 2-3 tanesinde aboneliğimiz var diyelim. E sen bir de futbol ya da basketbol sever biriysen ne olacak ?
Exxen
beIN Connect
S Sport
Eurosport
TV Plus
Daha da çıkar galiba. Bunlara da üyelik alalım o zaman. Aylık 1000 TL'ye yakın üyeliklere gitsin. :D
Prime ile streamingi bir tuttugun için yazdım.

40 liraya hem gaming hem randevulu expres teslimatli dizi filmli prime alıyorsun nesi pahalı?

Prime içeriklerini sevdiğimi kim söyledi ki ? Ayrıca Prime'da olan içeriği başka bir yerde izleyemiyorsam oraya o parayı vermem. Giderim internetten mis gibi içeriğimi izlerim, kaldığım yerden de gösteriyor zaten. Ohhh

Sen ben misin acaba? 2TB film ve dizi arşivim var. Uzun zaman önce yapıyordum o işi. Taşınırken falan çok güzel oluyor vallahi. İnternet yokken çatır çatır izliyorum. :D

Disney+ buradaki bazı yetkili kişilerin tehditleri sonucu yıllık aldım, kullanmıyorum ama var.

Netflix kardeşim aldırdı, arada bi’ Rick and Morty izliyorum.

Amazon Prime’ı alışveriş için aldım almışken The Boys izleyeyim dedim de… 2.sezondan sonra dizi o kadar berbat bir hal almış ki direkt Amazon Prime Videos’tan iğrendim gerçek anlamda. Hiçbir şey izlemiyorum artık. İlerde belki HBO gibi 3.parti icerikleri izlerim.

Turkcell TV+ ve akıllı TV.

Sen ben misin acaba? 2TB film ve dizi arşivim var. Uzun zaman önce yapıyordum o işi. Taşınırken falan çok güzel oluyor vallahi. İnternet yokken çatır çatır izliyorum. :D
Sadece film dizi değil aynı zamanda 4 TB boyutunda oyun arşivim de var. Çoğu NES oyunu falan.

Amazon Prime Video ve BluTV'yi diziler için kullanıyorum, filmleri ise burada izlemiyorum. Sürekli kullandığım bir siteden 4K olarak indirip izliyorum.