Hangi Dizi/Film platformu

• Netflix

Oy: 14 31,1%
  • MUBI

Oy: 0 0,0%
  • Exxen

• Disney+

Oy: 4 8,9%
  • Gain

• beIN Connect/TOD

Oy: 3 6,7%
  • Tivibu Go

Oy: 1 2,2%
  • Tabii

Oy: 1 2,2%
  • Amazon Prime Video

Oy: 16 35,6%
  • Blu TV

Oy: 4 8,9%
  • Puhu TV

• HBO Max

• İnternetin derin suları...

Oy: 32 71,1%

• Oy verenlerin toplamı
    45
Amazon Primevideo ve Hepsiburadanın verdiği Blutv var sadece. Onları da ana ödeme amacım alışveriş artıları. Genelde izlemek istediğim, sevdiğim içerikleri yüksek kalite indirip kendi sunucumda arşivliyorum. Hem streaming platformlarının yaptığı optimize sistemleri olmadığı için gerçekten yüksek kalite izliyorum hem de cebimden daha az ücret çıkıyor.

Sen ben misin acaba? 2TB film ve dizi arşivim var. Uzun zaman önce yapıyordum o işi. Taşınırken falan çok güzel oluyor vallahi. İnternet yokken çatır çatır izliyorum. :D
O sırada benim 1TB sansürsüz ecchi anime ve hentai arşivimin ortama girişi…

Polisler sağ olsun bedavadan 2TB HDD verdiler :rofl:

Amazon Primevideo ve Hepsiburadanın verdiği Blutv var sadece. Onları da ana ödeme amacım alışveriş artıları. Genelde izlemek istediğim, sevdiğim içerikleri yüksek kalite indirip kendi sunucumda arşivliyorum. Hem streaming platformlarının yaptığı optimize sistemleri olmadığı için gerçekten yüksek kalite izliyorum hem de cebimden daha az ücret çıkıyor.

Mis gibi vallahi. Tebrik ettim. :)

O sırada benim 1TB sansürsüz ecchi anime ve hentai arşivimin ortama girişi…

Polisler sağ olsun bedavadan 2TB HDD verdiler :rofl:

Sansürsüz derken ? Aman hocam ahahahahah

İnternetin derin suları da sayılmıyor pek. Play Store'da güzel bir uygulama, yapımcıları Türk. Telegram grubundan falan film ve dizi isteğinde bulunabiliyorsunuz. 10 TL gibi bir şeye paralı üyeliği vardı. Sorun yaşanmaması için isim vermeyeyim.

Ayrıca, foruma hoş geldiniz.

HBO'yu nereden erişiyorsunuz? Paralı kanallarda mı yer alıyor?
4K televizyonum olmadığı için bazı platformlara para verip izleyeceğim kadar içerikleri seçip telefonumda 2 ayda seyredip bitiyorum.