Bütçe
100.000 TL
Japonya serisine ait görselli attım, yanıltmasın bizi. Overseas model şu şekilde, Tax Free 324 bin yen.

Eki Görüntüle 277423
Yanlısım yoksa Japonya pazarı modellerinde sadece dil kısıtlaması var (en azından oyleydi), A7RII'yi Japonyadan almıştım ıyllar önce. PMCA-GUI (yeni ismi buymuş) ile kolayca açmıştım dil sorununu. Tabii CII destekleniyor mu bilmiyorum, araştırmak lazım. Benim cihaz Mark 2 oldugu için değişmiştir muhtemelen.

Z5 II 24-50 kitte benzer fiyatta, bu modelede bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tamam, çok teşekkür ederim. Yodabashi’e de bakıp tekrar değerlendireceğim. Japon pazarı için fiyatlar uygun, turistler için hafif tuzlu. :)

Burada biraz daha pahalı.

IMG_3315.webp

Son düzenleme:
Kafam çok karıştı. :) Teknik detaylara çok hakim değilim ancak bahsettiğiniz makinelerin X-M5’ten iyi olduğu kesin. Fiyat durumu da Türkiye’ye göre iyi görünüyor. Birazdan A7CII için tekrar gidiyorum. 28-60 kit lens haline bakacağım.

Bu gövde ve lens, mütabık mıyız? @dewberry

Eki Görüntüle 277422

Düz A7C'nin IBIS'i vasat rakiplerine göre. Fujifilm'lerden de geride. 2.5 - 3 stop verirse sahada öp başına koy. A7CII alınabilir ama kitlens kötü. Gövdeye bütün parayı verip optikten kısmak bu hobiye başlayan herkesin yaptığı ilk hata. İlerleyen zamanlarda hızlı birkaç optik katarım işin icine diyorsan o zaman değişir. Sırf FF olsun diye kitlens almazdım.