Ana ISS olunca tüm kurallara katı şekilde uymaları gerekiyor. 1Gbps için 400TL' fiyat sununca geçtim. 4-5 ay sonra uyguna gelmeye başladı. Şu an bedava bile sayılıabilir...Ben şahsen Türk Telekom kullanmayı sevmiyorum. Ciddi bir DPI uygulama politikaları var. Pastebin gibi bazı yasaklı sitelere girmek için illaki VPN kullanmak gerekiyor. Oysaki TurkNet'te sadece bir DNS değişikliği ile Pastebin gibi sitelere girilebiliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Port açabiliyorum. Benim için en önemli fayda bu.Statik IP'nin ne gibi faydalarını görüyorsunuz hocam?
GigaFiber kullanıyorum hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım. Kendi altyapıları olmayınca öyle bir sıkıntı oluyor olabilir.Ben onu zaten diğer operatörlerle kıyaslamak için söylemedim. Yani kusura bakmayında kalçası kırık bir Türk interneti için 400 TL ödemek çok zoruma gidiyor. Zaten TurkNet'de bir internet sorunu yaşayınca haftalarca hiçbir ulaşım sağlayamıyorsun.
Sen emin misin kral yazımı okuduğuna? İnternet sorunu yaşatıyorlar demiyorum muhatap sıkıntısı var diyorum.GigaFiber kullanıyorum hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım. Kendi altyapıları olmayınca öyle bir sıkıntı oluyor olabilir.
Max Caulfield
Üstün
Maalesef. Artan enflasyon her şeyi içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Bu yüzden de eskiden rahat rahat aylık 20 dolara denk gelen abonelik ücretleri ödeyebilirken artık 12 dolarlık abonelikleri bile ödemekte zorlanıyor Türk vatandaşları.Ben onu zaten diğer operatörlerle kıyaslamak için söylemedim. Yani kusura bakmayın da kalçası kırık bir Türk interneti için 400 TL ödemek çok zoruma gidiyor. Zaten TurkNet'te bir internet sorunu yaşayınca haftalarca hiçbir ulaşım sağlayamıyorsun.
Zaten muhatap konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım demek istemiştim. Herhangi bir sıkıntı olduğunda direkt olarak ulaşabiliyordum.Sen emin misin kral yazımı okuduğuna? İnternet sorunu yaşatıyorlar demiyorum muhatap sıkıntısı var diyorum.
"Kendi altyapıları olmayınca öyle bir sıkıntı oluyor olabilir."Zaten muhatap konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım demek istemiştim. Herhangi bir sıkıntı olduğunda direkt olarak ulaşabiliyordum.
Hayır öyle demek istemedin.
Sansür konusunda onların da pek yapabileceği bir şey yok. Sadece olası hukuki açıklar için kimi fazla önlem alıyor kimi biraz daha gevşek davranıyor. Yani orası daha politik mesele maalesef. Onun dışında hizmet bakımından sorarsanız da belirttiğim gibi objektif tercih için hepsinin altyapısı olması lazım ki tarifelendirme, yönlendirme, veri depolama, hat değeri vs. için bir tercih yapabilelim. Sözde tekelleşmeyi kırmak için diğer firmalara da yol verdiler ama oligopol yapıdan öteye gidilemedi maalesef.Superonline maalesef büyük sitelere FTTB/H çeken ilk firma olduğu için bu konuda epey tekelleşmiş durumda. Superonline sansür konusunda TT'den beter. Ayrıca routing sorunları da var. O yüzden Türk Telekom altyapılı sağlayıcılar benim için çok daha mantıklı.
Türksat kablonet kullanıyoruz 2014'den beri, memnunum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Samsung Galaxy A37 veya A57 alana Buds 3 FE %50 indirimli