Koneko Toujou
Üstün
Önceden 100 kullanyordum bağımlı gibi hatta bir ara 110 bile kulandım. Ama en güzeli bence TKL. Mouse a daha çok yer ayırabiliyorum.
Bu görüşünüzün sebebi bir önyargı mı yoksa diğer modelleri kullanıp beğenmediniz mi? Yanlış anlamayın sizi terslemek için söylemiyorum, tıpkı sizin gibi keskin düşünen birçok kişi gördüm forumlarda. Bu sebeple sormak istedim.100. Klasik klavye olacak, yarım yamalak olanlardan hoşlanmıyorum.
Güzel arkadaşlar güzel şeylere vesile oluyor, herkese nasip olsun öyle bir arkadaş o zaman.Aslında hocam, ben %100 klavyeciydim de arkadaş TKL hediye edince bağımlısı oldum.
Süper, tam bu yorumu bekliyordum ben de. Tıpkı sizin gibi düşünen çok kişi var ve bu görüşe aynı şekilde çok yakınım.%60 kullanıyorum sadece oyun oynadığım için bana yetiyor. Fakat genel kullanım için TKL daha iyi.
Önceden %100'den bile büyük klavyeler modaydı. Makro tuşları çok iyi oluyordu fakat artık gerek kalmadı gibi. Sanırım nesli tükendi.Önceden 100 kullanyordum bağımlı gibi hatta bir ara 110 bile kulandım. Ama en güzeli bence TKL. Mouse a daha çok yer ayırabiliyorum.
Çok iddialı.
Bu görüşünüzün sebebi bir ön yargı mı yoksa diğer modelleri kullanıp beğenmediniz mi? Yanlış anlamayın sizi terslemek için söylemiyorum, tıpkı sizin gibi keskin düşünen birçok kişi gördüm forumlarda. Bu sebeple sormak istedim.
Güzel arkadaşlar güzel şeylere vesile oluyor, herkese nasip olsun öyle bir arkadaş o zaman.
Süper, tam bu yorumu bekliyordum ben de. Tıpkı sizin gibi düşünen çok kişi var ve bu görüşe aynı şekilde çok yakınım.
Önceden %100'den bile büyük klavyeler modaydı. Makro tuşları çok iyi oluyordu fakat artık gerek kalmadı gibi. Sanırım nesli tükendi.
Çok iddialı.![]()
Süper, önyargı olmaması çok mutlu etti beni. Yani holiganlıkla ekipman yorumlayan büyük bir kesim varken bu konu çok iyi geldi bana.@blueswitchsesliolan, ön yargı değil. Hoşuma gitmiyor. Gerek görünüş açısından gerek kullanım açısından. Ben numpad'i kullanıyorum. Bunun eksikliğini büyük oranda çekerim. Tam klavye candır. Hayatım boyunca bu şekilde kullandım. Arkadaşımın daha önce o "yarım yamalak" bir klavyesini denemiştim. Bir daha da yüzüne bakmadım.
Keşke sadece klavyelerde kalsaydı minimalizm etkisi.Makrolu klavyeler hala var da şu lanet minimalizm etkisi yüzünden popülerliği kayboldu.
Üzülerek söylüyorum ki tam senin ihtiyacına uygun yan ürünler popüler olmaya başladı artık. Yani klavyeden numpadi çıkardılar, o şekilde bize sattılar, şimdi bir de numpadi ayrı olarak satacaklar. Büyük oyun dönüyor ben çok korkmaya başladım.Wraith W75 kullanıyorum. Sanırım %75 oluyor. Kullanımı çok rahat ancak bazen Word Excell ile uğraşırken numpadi aramıyor değil insan. Yine de tam boy çok kaba olduğu için %75 diyorum.
Makro tuşlarını genel anlamda ne için kullandığınızı sorabilir miyim? Çok rastlanılan bir kullanma tipi değil günümüzde çünkü.
Süper, ön yargı olmaması çok mutlu etti beni. Yani holiganlıkla ekipman yorumlayan büyük bir kesim varken bu konu çok iyi geldi bana.
Keşke sadece klavyelerde kalsaydı minimalizm etkisi.
Üzülerek söylüyorum ki tam senin ihtiyacına uygun yan ürünler popüler olmaya başladı artık. Yani klavyeden numpadi çıkardılar, o şekilde bize sattılar, şimdi bir de numpadi ayrı olarak satacaklar. Büyük oyun dönüyor ben çok korkmaya başladım.
Makro tuşlarını genel anlamda ne için kullandığınızı sorabilir miyim? Çok rastlanılan bir kullanma tipi değil günümüzde çünkü.