%100 olur abi klavye dediğin. O ne öyle minnacık.
Detaylar
Kim cevapladı?%60 tercih ederim. Ne de olsa boyu değil işlevi önemli.
blueswitchsesliolan
Çalışkan
Mantıklı. Teşekkürler paylaştığınız için.Kod yazarken parantezi falan atıyorum daha rahat oluyor tek tuşla. Başka kullanım şeklim yok.
Minikler de tatlı duruyor ama.
İddialı.%60 tercih ederim. Ne de olsa boyu değil işlevi önemli.
Bu da mantıklı fakat tuş atamasıyla hiç uğraşamam deyip mousela her sürdüğüm uçağı patlatırım genelde. Sonra uçakların tamiri için para öderim. Genelde akıllanmayan bir insanım nedense.%75 tercih ediyorum. Ayrıca GTA vs için tuş ataması yaptığınızda da oynayabiliyorsunuz. Ben tuş ataması yapıp oynamıştım.
Ata Tuğkan
Uzman
Buna kesinlikle katılıyorum ya. Sürekli numpad modu ile arasında geçiş yapmak. Bazen geçtin sanıp saçma sapan bir kombo yapıp bilmediğin ayarları bozmak, zulüm resmen. Tüm tuşlar elimin altında daha iyi.@blueswitchsesliolan, ön yargı değil. Hoşuma gitmiyor. Gerek görünüş açısından gerek kullanım açısından. Ben numpad'i kullanıyorum. Bunun eksikliğini büyük oranda çekerim. Tam klavye candır. Hayatım boyunca bu şekilde kullandım. Arkadaşımın daha önce o "yarım yamalak" bir klavyesini denemiştim. Bir daha da yüzüne bakmadım.
MMORPG oynuyorsan, özellikle Sorcerer gibi skill bazlı sınıflar. Klavyende makro yoksa 2 güne parmakları bırakırsın masaya.Makro tuşlarını genel anlamda ne için kullandığınızı sorabilir miyim? Çok rastlanılan bir kullanma tipi değil günümüzde çünkü.
blueswitchsesliolan
Çalışkan
Şimdiye kadar görüşlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Potansiyel tüketici kullanımı için çok güzel şeyler paylaştınız her birisini not ettim. Bu konuyu sonradan gören ve okuyan kişiler de düşüncelerini paylaşmaktan çekinmezse sevinirim. Ne zaman paylaşırsanız paylaşın o düşünceleri de not edeceğimden emin olabilirsiniz.

Hiç oynadığım bir tür olmadığı için bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkürler.Buna kesinlikle katılıyorum ya. Sürekli numpad modu ile arasında geçiş yapmak. Bazen geçtin sanıp saçma sapan bir kombo yapıp bilmediğin ayarları bozmak, zulüm resmen. Tüm tuşlar elimin altında daha iyi.
MMORPG oynuyorsan, özellikle Sorcerer gibi skill bazlı sınıflar. Klavyende makro yoksa 2 güne parmakları bırakırsın masaya.![]()