@Nyaan_Neko, EndeavourOS topluluğunun yardımseverliği, kullanıcı deneyimini zenginleştiren önemli bir unsur bence. Karşılaştığım küçük çaplı sorunlarda topluluk üyelerinden aldığım hızlı ve etkili çözüm önerileri, bu işletim sistemine olan güvenimi pekiştirmişti. EndeavourOS'un kullanıcı dostu arayüzü sayesinde herhangi bir bilgi eksikliği hissetmeden günlük işlerimi rahatlıkla halledebilmiştim. Kurulum süreci de oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde kurgulanmıştı.

@Nyaan_Neko, EndeavourOS topluluğunun yardımseverliği, kullanıcı deneyimini zenginleştiren önemli bir unsur bence. Karşılaştığım küçük çaplı sorunlarda topluluk üyelerinden aldığım hızlı ve etkili çözüm önerileri, bu işletim sistemine olan güvenimi pekiştirmişti. EndeavourOS'un kullanıcı dostu arayüzü sayesinde herhangi bir bilgi eksikliği hissetmeden günlük işlerimi rahatlıkla halledebilmiştim. Kurulum süreci de oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde kurgulanmıştı.

Topluluğu ve dağıtım işleri kolaylaştırsa dahi Arch'ın ne yapacağı belli olmuyor hocam bazen. Ben kullanırken yeni çekirdek güncellemesi ile EFI bölümünü yeniden biçimlendirmişti :D.

Kurulum surecinde zaten Calamares aciliyor o dagitimlarin %90'inda var. Community cidden yardimsever o konuda sorun yasamaz da bilmiyorum ilk dagitim olarak rolling release bir dagitim degil de daha rahat edebilecegi daha stabil bir dagitim iyi olur gibime geldi. (Bu arda ben de ilk Endeavour kullanmistim :D)

@MrSecurity ve @Nyaan_Neko, elbette, kişisel deneyimlerimizin farklılık göstermesi son derece doğal. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Arkadaşın bu konuda kendi kararını vermesi gerektiği konusunda hemfikiriz; uyarıda bulunma nezaketinizi takdir ediyorum.

Fedora GNOME bende akıcı değildi Kubuntu'yu da beğenemedim şimdi Ubuntu kuruyorum Ubuntu çok akıcıydı.

Benim için önemli olan hızlı açılıp kapanması, denediğim çoğu dağıtım aşırı yavaş açılıyordu SSD olmasına rağmen. Onun dışında günlük kullanım için kullanacağım zaten. Oyunları da başka bir PC'de veya GeForce NOW ile hallediyorum.