PS Store Hangi oyun alınmalı?

harbis

Uzman
Evet arkadaşlar aklımda 4 oyun var ama karar veremedim, sizin önerinizle karar vermek istiyorum şimdiden teşekkür ederim. (Oyunların hiçbirini oynamadım)

Oyunlar:
  • Spiderman 2
  • God of War Ragnarök
  • Cyberpunk 2077: Ultimate Edition
  • The Last of Us Part II Remastered

Ben oradan uygun oyun alacaktım faturaya yansıtıp alırken bana telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen ofise git diye uyarı verdi.

Hiçbir şeyden bahsetmemişsin fiyatları nedir? İlk oyunlarını beğendin mi? Bunları bilmemiz lazım.

Hiçbir şeyden bahsetmemişsin fiyatları nedir? İlk oyunlarını beğendin mi? Bunları bilmemiz lazım.

Spider-Man 2 1.699TL
God of War: Ragnarok 2.199TL
Cyberpunk 2077 1.145TL
The Last of Us Part II 1.249TL

Spider-Man'in ilk oyununu oynamadım eğer alırsam oynayacagım ilk oyunuyla beraber ilk oyunu bende var. GoW'un ilk oyununu oynadım beğendim. Last of Us'ı da oynadım, beğendim, güzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Spider-Man 2 ve GoW çok iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunları sevdiğine göre değişir. Spiderman 2'de oyunu bitirdikten sonra mis gibi sağa sola koşturup, ödül kasabilirsin ki çok zevkli o herifle binadan binaya atlamak falan.

GoW oynamadım ama izlediğim kadarıyla hikayesinden sonra pek bir şey kalmıyor oynamaya. Yani oyunu bitirdikten sonra bitiyor gibi bir şey.

Cyberpunk'ı ilk çıktığı zamanlardan almıştım, o zamanlar çok fazla bug vardı ve oyunu sildim, daha da oynamadım. Ama oynanış videolarına baktım fena değil gibi.

The Last of Us tarzı oyunları pek sevmem.

Bence Spiderman 2 > Gow > Cyberpunk gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…