harbis

Uzman
Evet arkadaşlar aklımda 4 oyun var ama karar veremedim, sizin önerinizle karar vermek istiyorum şimdiden teşekkür ederim. (Oyunların hiçbirini oynamadım)

Oyunlar:
  • Spiderman 2
  • God of War Ragnarök
  • Cyberpunk 2077: Ultimate Edition
  • The Last of Us Part II Remastered

Hiçbir şeyden bahsetmemişsin fiyatları nedir? İlk oyunlarını beğendin mi? Bunları bilmemiz lazım.

Spider-Man 2 1.699TL
God of War: Ragnarok 2.199TL
Cyberpunk 2077 1.145TL
The Last of Us Part II 1.249TL

Spider-Man'in ilk oyununu oynamadım eğer alırsam oynayacagım ilk oyunuyla beraber ilk oyunu bende var. GoW'un ilk oyununu oynadım beğendim. Last of Us'ı da oynadım, beğendim, güzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar aklımda 4 oyun var ama karar veremedim, sizin önerinizle karar vermek istiyorum şimdiden teşekkür ederim. (Oyunların hiçbirini oynamadım)

Oyunlar:
  • Spider-Man 2
  • God of War: Ragnarok
  • Cyberpunk 2077: Ultimate Edition
  • The Last of Us Part II Remastered

Spider-Man 2 ve GoW çok iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunları sevdiğine göre değişir. Spiderman 2'de oyunu bitirdikten sonra mis gibi sağa sola koşturup, ödül kasabilirsin ki çok zevkli o herifle binadan binaya atlamak falan.

GoW oynamadım ama izlediğim kadarıyla hikayesinden sonra pek bir şey kalmıyor oynamaya. Yani oyunu bitirdikten sonra bitiyor gibi bir şey.

Cyberpunk'ı ilk çıktığı zamanlardan almıştım, o zamanlar çok fazla bug vardı ve oyunu sildim, daha da oynamadım. Ama oynanış videolarına baktım fena değil gibi.

The Last of Us tarzı oyunları pek sevmem.

Bence Spiderman 2 > Gow > Cyberpunk gibi...