Online oyunlarda hiç rage quit atmam fakat hikayeli oyunlarda durum farklı. NieR: Automata'nın başında daha ilk save noktasına gelmeden 1-2 kere ölünce baştan başlamak zor geldiği için kapadım 2 aydır falan tekrar denerim diye silmiyorum ama oynamak hiç içimden gelmiyor.

Oyun oynarken yaşadığım en ilginç anım ise GoW'da aralıksız olarak yarım saat zeus dövmem olabilir. En son ölmüyor diye kapatacaktım tuşa basmayı bırakmamla birlikte aptallığımla yüzleşmem bir oldu tabii...

Crash bandicoot 4 de Neo Cortex'le olan ilk boss savaşında 205 kez ölüp (kaç kez öldüğün sağ yukarıda yazıyor, saymadım işsiz gibi) güç tuşundan PlayStation'u kapayıp çıkmıştım.

Online oyunlarda hiç rage quit atmam fakat hikayeli oyunlarda durum farklı. NieR: Automata'nın başında daha ilk save noktasına gelmeden 1-2 kere ölünce baştan başlamak zor geldiği için kapadım 2 aydır falan tekrar denerim diye silmiyorum ama oynamak hiç içimden gelmiyor.

Oyun oynarken yaşadığım en ilginç anım ise GoW'da aralıksız olarak yarım saat zeus dövmem olabilir. En son ölmüyor diye kapatacaktım tuşa basmayı bırakmamla birlikte aptallığımla yüzleşmem bir oldu tabii...
2. söylediğinizin aynısını yaşadım, sinirden kolu fırlatacaktım az kalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kez rage quit attım. CS:GO'yu saymıyorum bile. Rage quit attığım oyunlar sayamayacağım kadar yani. En son Starfield'ta uzay gemileriyle kapıştığım br bölümde 4-5 kez ölünce sinirden oyunun önceki save'ine dönüp oyunu kapamıştım. Uzun bir süredir de girmiyorum.

Sekiro'da ilk köydeki devi kesemedim sonucunda oyun silindi.

Resident Evil 4 Remake'de Ashley'i kurtardım dakika başı adamlar kızı ele geçiriyor hikaye gereği. Daha sonra oyunun sonuna doğru bulmacalardan sıkıldım ve bayağıdır oyunu açmıyorum. Oyun mükemmel ama kayboluyorsunuz bir süre sonra.

8 Ball Pool oynarken paki organizmanın teki benim ufak bir hatam sayesinde oyunu kazanıp emoji atmıştı. Bir oyunda en çok sinirlendiğim an buydu herhalde.