Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
HOI4 Ironman modunda ülke düştükten sonra.
Lost Ark’ın bir arenasında canavarın sağlık barı yok. Canavarı öldürmek için de birden çok kişi gerekiyor ama onu da bulamadık. En sonunda oyunu silmiştim. Uzun zamandır da yüzüne bakmadım oyunun.
Mortal Shel. Oyunun başında yanlış yere gidiyormuşum. 15 defa ölüp baştan başlayınca ALT-F4 attım.
CS GO. Nedenini tahmin etmek zor değil...
CS:GO Ruslar insani delirtiyor. Özellikle ilk başladığım zamanlar rank düşük olunca özürlü ve troll de çok oluyor tabii.
Rankım yukseldikce oyuncu kalitesi de artmaya başladı, bu tarz sorunlar yine yaşadım ama önceki kadar değil.
Rankım yukseldikce oyuncu kalitesi de artmaya başladı, bu tarz sorunlar yine yaşadım ama önceki kadar değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran 62
Üstün
Tek oyunculu oyunlarda o kadar sinir yaşadığımı hiç hatırlamıyorum ama rekabetçi ve özellikle takıma dayalı oyunlarda sinirlenirdim oynadığım zamanlarda. LoL, Rocket League, Paladins gibi oyunlarda zaman zaman çok sinirlendiğimi hatırlıyorum. Hepsinde ragequit’im vardır. 
Neyse ki artık bu oyunlara fazla önem verme yaşını geçtim.
Neyse ki artık bu oyunlara fazla önem verme yaşını geçtim.
Beyazıt 13
Üstün
VALORANT takıma 3 tane çoluk çocuk geldi, oyunu sabote ettiler. ALT-F4 attım çıktım, sonra da oyunu sildim zaten.
Getting Over It with Bennett Foddy. Rage geçirmek için çok uzun süre oynamanıza gerek yok. 5-10 dakika yeterli.