@Telefonunu Çıkra, o halde akşam buradan kısa bilgi vermiş olayım. Ortalama 2-3 gün içinde de bir inceleme konusu açayım daha iyi olur bence. Sıcaklıklar, güç tüketimi, performans vs. becerebildiğim kadar veri eklerim konuya.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra 40
Üstün
- Makaleler
- 10
Çok aman aman derinlemesine girmene gerek yok. Furmark testi yeterli. Testi bitirmeden birkaç saniye önce HWiNFO dan değerleri göstersen bile çoğu içerik üreticisinden daha iyi incelemiş olursun@Telefonunu Çıkra, o halde akşam buradan kısa bilgi vermiş olayım. Ortalama 2-3 gün içinde de bir inceleme konusu açayım daha iyi olur bence. Sıcaklıklar, güç tüketimi, performans vs. becerebildiğim kadar veri eklerim konuya.
İleride illaki oyunlar oynarsın. Aklında kalanları konuya sonradan eklesen bile aydınlatır.
rgnrx7
Uzman
Ürün kargoda henüz, muhtemelen bugün teslim edilecek. Akşam vakti test etme imkânım olacak. Merak ediyorsan yazarım akşam.
Bende alacağımda o yüzden sordum.
@Telefonunu Çıkra, @rgnrx7 becerebildiğim kadarıyla incelemeyi yaptım arkadaşlar.
Sipariş verdiğim Inno3D markalı RTX 5070 ekran kartımı bugün teslim aldım. Her ne kadar internette RTX 5070 incelemeleri mevcut olsa da Inno3D markalı RTX 5070'in incelemesi pek bulunmuyor. Soğutma çözümü daha iddialı olan ve haliyle fiyatı da daha yüksek olan modellerin incelemesini bulmak daha kolay olsa da şu sıralar bazı markaların fiyatları düştüğünden, kullanıcılara fikir oluşturması için uygun fiyatlı olan RTX 5070'lerin de incelemesi olması adına Inno3D RTX 5070 Twin x2 OC'nin incelemesini yapmak istedim. Ayrıca Sosyal'den de inceleme paylaşmamı...
GİRİŞ
Herkese selamlar,Sipariş verdiğim Inno3D markalı RTX 5070 ekran kartımı bugün teslim aldım. Her ne kadar internette RTX 5070 incelemeleri mevcut olsa da Inno3D markalı RTX 5070'in incelemesi pek bulunmuyor. Soğutma çözümü daha iddialı olan ve haliyle fiyatı da daha yüksek olan modellerin incelemesini bulmak daha kolay olsa da şu sıralar bazı markaların fiyatları düştüğünden, kullanıcılara fikir oluşturması için uygun fiyatlı olan RTX 5070'lerin de incelemesi olması adına Inno3D RTX 5070 Twin x2 OC'nin incelemesini yapmak istedim. Ayrıca Sosyal'den de inceleme paylaşmamı...
- Şişman Adam
- 12gb 5070 inno3d rtx rtx 5070
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri