İlk mesajın ilk cümlesindeki yanlış bilgi kelimesini seçtikten sonra yanlış yaptığımı fark edip hemen düzenledim. Siz de zaten düzenlediğim mesaja göre alıntı yapmışsınız. Gerçekten niyetim kötü değildi. Sadece kendi deneyimimi yazmak istedim.
Ama anlatmak istediğim RT tarafı bence daha önemli ve bu konuda AMD halen yetersiz. Ham performans konusunda Nvidia'ya rakip olması, saçmalıklarına rağmen küçük düşürmesi de müşteri açısından iyi. Sizin attığınız testler de ortada, burada FPS konusunda haksız oluyorum.
Sadece görüşümü belirtmek istedim. Sizi sinirlendirmek için yazmadım. Yukarıda da belirttiğim gibi yanlış olduğunu fark edip, ilk cümleyi düzenledim. Kişisel olarak sinirlenmedim, ama FPS yüksek diye direkt bir şey demediğimden(RT'den dolayı dolaylı yoldan Nvidia tercih edin dedim. Bu da FPS daha yüksek olur olarak algılanabilir, ben de öyle düşünmüş olabilirim. Bu konuda da attığınız testler sonucu haksız çıktım.), yazdığınızı onaylamadım o yüzden biraz tartışma sürtüşmeye döndü.
Yukarıda da sürtüşmeden dolayı arayüz geçişlerinde yaşadığım sorunu belirttim. Arayüzde düşmüyor bu arada, arayüzden oyuna dönerken düşüyor. Belki benim sisteme özel de bir sorundur. Belki de VRAM sorunduru bilmiyorum.
Tekrardan sizden ve konudaki insanlardan özür diliyorum.