Detaylar
Kim cevapladı?Göreceli kavram. Hepsi farklı şartlar için yapılmış tarayıcılar. Brave seviyorum, yıllardır Brave kullanıyorum.
Brave bende bir süre sonra takılma yapmaya başlamıştı. Ayrıca X'te bazı butonlar çalışmıyordu.Arkadaşlar hangi tarayıcı daha iyi?
DuckDuckGo var, Chrome var, Firefox var, Brave var. Hangisi iyi?
Vivaldi öneririm, bana şu ana dek herhangi bir sorun yaşatmadı.
Bana vivaldi biraz kötü geliyo ya üstteki arkadaş brave demiş acaba brave mi indirsem.Brave bende bir süre sonra takılma yapmaya başlamıştı. Ayrıca X'te bazı butonlar çalışmıyordu.
Brave'in pop-up engelleyicisi zorluk çıkarabiliyor. Üstteki Brave ikonundan kapatmak en iyisi.Brave bende bir süre sonra takılma yapmaya başlamıştı. Ayrıca X'te bazı butonlar çalışmıyordu.
Brave de ben çıkınca eski siteler açılıyo en gıcık olduğum bu.Brave'in pop-up engelleyicisi zorluk çıkarabiliyor. Üstteki Brave ikonundan kapatmak en iyisi.
Ayarlardan değiştirebilirsiniz o ayarı. Her tarayıcıda var o.Brave'de ben çıkınca eski siteler açılıyor. En gıcık olduğum bu.
Brave, gizliliğe önem veren tarayıcı. Çokça kişi tarafından tavsiye edilir.Bana vivaldi biraz kötü geliyo ya üstteki arkadaş brave demiş acaba brave mi indirsem.
Brave'in puan sistemi Türkiye'de kalkmasa cazipti. Ancak kalktığı için şu an herhangi bir tarayıcı ile gizlilik dışında pek bir farkı yok.
Ben şahsen Brave'de takılma ve X (Twitter) sitesinde bazı bozukluklar ile karşılaştım. Benden mi kaynaklı, hiçbir fikrim yok. Ancak benim deneyimim bu şekilde.
RoaringLion
Üstün
Apple için Safari, Microsoft için Edge, Andoid için Google Chrome.
Garip bir şekilde kapattığımda da devam etmişti. Üstelik takılma yapmaya da başlayınca Edge'e geçmiştim, sonrasında Vivaldi'ye geçtim ve hâlen kullanmaya devam ediyorum.Brave'in pop-up engelleyicisi zorluk çıkarabiliyor. Üstteki Brave ikonundan kapatmak en iyisi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-