Windows 10 22H2 sürümünü kullanıyorum. Başlat menüsünü değiştiren programlar var. Onu kullandım.Konuyla alakasız bu arada windows 8 mi kullanıyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?DuckDuckGo desktopa tarayici mi cikartti?Arkadaşlar hangi tarayıcı daha iyi?
DuckDuckGo var, Chrome var, Firefox var, Brave var. Hangisi iyi?
Ozgur yazilim olan herhangi biri. Bu aralar benim icin brave, oncesinde de firefox'du.
Safari değil bence. Safari hiç iyi bir tarayıcı değil.
Hocam açıkçası gizlilik sorunuyla ilgili bir durum yaşamadım performans olarak da eski bilgisayarımda da güzel çalışıyordu fakat ben Opera GX'den değil Opera'dan bahsediyorum.Opera, gizlilik sorunları ile gündeme gelmiş bir tarayıcı. Performansına aldanmayın, hatta Opera'nın eski geliştiricileri bu gizlilik sorunundan ötürü Vivaldi'yi geliştirmeye başladı.
Son düzenleyen: Moderatör:
10710
Uzman
Ben Brave kullanıyorum hem bilgisayarda hem de telefonda. Teması Chorme temasına çok benziyor. Chorme sevmeyip başka tarayıcıya alışamam diyenler ve reklam görmek istemeyenler kullanabilir. Eskiden çok fazla kilitlenme problemi vardı şimdi benim bildiğim kadarıyla bunu azaltmayı başarmışlar. Bende hiç kilitlenme olmadı.Arkadaşlar hangi tarayıcı daha iyi?
DuckDuckGo var, Chrome var, Firefox var, Brave var. Hangisi iyi?
FireFox.
aegean
Yetkin
Bende Chrome, Edge ve Firefox var. En çok Google hesaplarım vs. den dolayı Chrome kullanıyorum ama hepsi benzer hız ve deneyim sunuyor bence. Biraz alışkanlık ile alakalı. Opera'da bazen yükleyip kullanıyorum o da aynı. Zaten Chromium tabanlılarda hız farkı pek yok. Firefox'da denk gibi zaten onlara.