Hardline Progainer vs Supplementler Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omerk_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    supplementler

omerk_k

Uzman
Hangisini önerirsiniz ve hangi aromayı önerirsiniz?

Son düzenleme:
22 yaşındayım 46.5 kiloyum 174 boyundayım. Yemek yiyorum tıka basa doyana kadar ama nafile vücudum aşırı yakıyor.

Cevap vermeyecek misiniz hocam?
Hocam kusuruma bakmayın, bu aralar yoğundum biraz. Evet takviyesi ihtiyacınız var gibi duruyor ama elinizde imkan varsa pilav vs yapmak daha ekonomik ve doğal olacaktır gibi. Böyle bir imkanınız var mı?

Hocam kusuruma bakmayın, bu aralar yoğundum biraz. Evet takviyesi ihtiyacınız var gibi duruyor ama elinizde imkan varsa pilav vs yapmak daha ekonomik ve doğal olacaktır gibi. Böyle bir imkanınız var mı?

Şöyle ki ailem daha doğrusu annem her gün 3 4 çeşit yemek zaten yapıyor bu yemeklerde illa bulgur pilav veya makarna oluyor. Yanında da tavuklu veya etli bir yemek. Gainerı bunların yanında almak istiyorum bilgisayar başında içmeye veya spor öncesi içmeye.

Bigjoyun bana göre olmadığına karar verdim Hardline düşünüyorum ya da Nutrade Mass Gainer hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…