Detaylar
Kim cevapladı?Hangisini önermekten ziyade gainere ihtiyacın olduğuna emin misin?
omerk_k
Uzman
Hangisini önermekten ziyade gainere ihtiyacın olduğuna emin misin?
22 yaşındayım 46.5 kiloyum 174 boyundayım. Yemek yiyorum tıka basa doyana kadar ama nafile vücudum aşırı yakıyor.
Hangisini önermekten ziyade gainere ihtiyacın olduğuna emin misin?
Cevap vermeyecek misiniz hocam?
Son düzenleme:
Hocam kusuruma bakmayın, bu aralar yoğundum biraz. Evet takviyesi ihtiyacınız var gibi duruyor ama elinizde imkan varsa pilav vs yapmak daha ekonomik ve doğal olacaktır gibi. Böyle bir imkanınız var mı?22 yaşındayım 46.5 kiloyum 174 boyundayım. Yemek yiyorum tıka basa doyana kadar ama nafile vücudum aşırı yakıyor.
Cevap vermeyecek misiniz hocam?
omerk_k
Uzman
Hocam kusuruma bakmayın, bu aralar yoğundum biraz. Evet takviyesi ihtiyacınız var gibi duruyor ama elinizde imkan varsa pilav vs yapmak daha ekonomik ve doğal olacaktır gibi. Böyle bir imkanınız var mı?
Şöyle ki ailem daha doğrusu annem her gün 3 4 çeşit yemek zaten yapıyor bu yemeklerde illa bulgur pilav veya makarna oluyor. Yanında da tavuklu veya etli bir yemek. Gainerı bunların yanında almak istiyorum bilgisayar başında içmeye veya spor öncesi içmeye.
Bigjoyun bana göre olmadığına karar verdim Hardline düşünüyorum ya da Nutrade Mass Gainer hangisini önerirsiniz?
BurakReizz
Gelişen
Biraz bütçen varsa Ocean'ın ortalamanın üstü bir şey istersen mysupplement'i öneririm https://www.fitsohbet.com/sayfa/kiyasla/?urun1=23&urun2=208 buradan kıyaslayabilirsin. Mysupplement bigjoyun alt markası ayrıca iyidir.
omerk_k
Uzman
Biraz bütçen varsa Ocean'ın ortalamanın üstü bir şey istersen mysupplement'i öneririm https://www.fitsohbet.com/sayfa/kiyasla/?urun1=23&urun2=208 buradan kıyaslayabilirsin. Mysupplement bigjoyun alt markası ayrıca iyidir.
Bütün hepsini karşılaştırdıktan sonra kendim için en iyi içeriğe sahip olduğunu düşündüğüm Hardline da karar kıldım. Teşekkürler yorumunuz için
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-