francisco77

Uzman
1771137547576.webp

Amacım zayıflamak, vücut geliştirmek değil. Kilom 100, hedefim ise 65. daha önce bunu başardım ancak vücut çok yorgun düştü ve bağışıklığım çöktüğü için sürekli hasta olup kilo aldım. Bu sefer yine yoğun sporla kilo vermek isterken beslenme yetersizliği oluşmasın diye takviye almayı düşünüyorum. Özellikle de yaz aylarında kullanımı arttıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunabilecek en pahalı şeyleri eklemişsiniz. Elektrolit, omega 3, multivitamin gibi ekstra alımlar bana aşırı gereksiz gelse de yorumlamayacağım çünkü mantıklı olduğunu savunan çok fazla kişi var. Kreatin için daha ucuz marka bakabilirsiniz çok fazla şey değiştirmiyor.

Eki Görüntüle 227241

Amacım zayıflamak, vücut geliştirmek değil. Kilom 100, hedefim ise 65. daha önce bunu başardım ancak vücut çok yorgun düştü ve bağışıklığım çöktüğü için sürekli hasta olup kilo aldım. Bu sefer yine yoğun sporla kilo vermek isterken beslenme yetersizliği oluşmasın diye takviye almayı düşünüyorum. Özellikle de yaz aylarında kullanımı arttıracağım.
İlk baştaki omega 3 çocuklar için olması lazım, size etki etmez o kadar.

Amaç zayıflamak ise alayı gereksiz. Doktora gidip kan tahlili verin eksik vitaminleri doktor yazsın ve beslenmenizi düzgün tutun. Başka bir şeye gerek yok.

Ek olarak bağışıklık düştüyse çok yoğun kardiyo ve çok fazla kalori açığı vermişsiniz demektir. Kilo yavaş yavaş verilir.

İlk defa kullanacağım için bilgim yok ürünler hakkında hepsini komple iptal edebilirim de şu durumda. Sadece ZMA konusunda fikrim değişmeyebilir.

İlk defa kullanacağım için bilgim yok ürünler hakkında hepsini komple iptal edebilirim de şu durumda. Sadece ZMA konusunda fikrim değişmeyebilir.

Kreatin kaslarda su tutulmasını sağlar. Fitness yapmiyacaksanız gereksiz. Protein tozu beslenmeniz yeterli ise fazla kaloriden başka bir şey değil. Electrolite ise bol bol su için arada soda, tuz ve limon yapın gerek kalmaz.

Ayrıca 100'den 65'e sadece kalori açığı ile inmeyin derim. Fitness yapın böylece deri sarkma ihtimalini azaltın. Ancak burada en önemli etken beslenme ve uyku.

Hiçbirine ihtiyacınız yok. Düşük kaloride protein ihtiyacı gidermek zor olduğu için protein tozu alabilirsiniz. ZMA uyku kalitesini arttırıyor evet ama düzenli kullanılması lazım sosyal medyada abartıldığı kadar bir etkisi olmayacak. Spor yapmayacaksanız Kreatin'e falan hiç gerek yok kaldı ki spora tekrardan başlayacaksanız bile ilk başlarda gerek yok. Protein tozunu 64/72 servis falan almayın belki hevesiniz kırılır yapmazsınız Hardline'a Scitec varken o para verilmez.

ZMA olarak aktif olarak XPro kullanıyorum hocam. Bakmanızı tavsiye ederim. Magnezyum oksit gibi vücutta %4e yakın emilen bir form yerine Magnezyum Bisglisinat kullanılıyor. İçerik olarak en kaliteli olanlardan birisi şu anda.

Spor yapacaksanız protein tozu alabilirsiniz diğer türlü gereksiz. Kreatinde aynı şekilde sporla kullanılması lazım.
Doktora gidip kan tahlili verin, sonucuna göre vitaminleri alırsınız.
Çoğunlukla herkeste D vitamini eksik çıkıyor, D vitamini alabilirsiniz.
Meyve tüketmiyorsanız C vitamini alın, sabah uyandığınızda aç karnına atın, kilo vermenizde bir nebze yardımcı olur.
İsteğe bağlı Omega 3 alabilirsiniz ama her Omega 3 alınmaz piyasadakilerin çoğu çöp.

Diğer attıklarınız bence gereksiz.