İzleniyor HarmonyOS kategorisi açılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

Hocam olay işletim sisteminin ya da telefonların ne kadar iyi olduğu değil. Biri HarmonyOS kullanıyorsa Android kategorisinde yardım istemesi saçma olur.

Dediğine sadık bir insansan buyur artık Apple'a karşı ol
"Büyük fikirleri çalma konusunda her zaman utanmaz olmuşuzdur."
- Steve Jobs

Biri HarmonyOS kullanıyorsa Android kategorisinde yardım istemesi saçma olur.
Nasıl ki klavye önerisi isteyen birisi Oyun Ekipmanları kategorisinde dışında bir yerde yardım isteyemiyorsa HarmonyOS gibi küçük çaplı bir komünite için ayrı kategori açılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Boşu boşuna ana sayfada yer kaplayacak.

• FreeBSD.
  • ReactOS.
  • FreeDOS.
  • illumos.
  • Syllable.
  • AROS.
  • MenuetOS.
  • DexOS.
Bunlar için de kategoriler açalım o zaman. 2 kişi takılsın içerde.

Çok boş konuşuyorsunuz HarmonyOS kategorisi gelmeli, Android ve IOS kategorisi de olmasın o zaman? İşletim sistemleri konusu altında açalım tüm konuları. Klavye konusu tamamen alakasız kendinize göre yorumluyorsunuz
Huawei küçük bir firma değil, adamlar zamanında az koymadı diğer firmalara

Ortada bir öneri var ve ben kendi fikrimi söylüyorum dostum. Lütfen, biraz daha üslubuna dikkat ederek konuşmanı rica ediyorum. Fikirlere katılmak zorunda değilsin ama saygı duymak bir zorunluluktur. Beğenmedim işareti bırakarak geçebilirsin. İyi sosyaller ve iyi hafta sonu diliyorum.

Gereksiz fikirleriniz var, haydi tüm klavye markaları için özel bir kategori açalım o zaman. Gerçek bir fikire saygı duyarım ama sizin fikirleriniz gereğinden fazla atıp tutulmuş fikirler, olmayacak şeyleri söylüyorsunuz. Konunun kabul görmemesi için elinizden geleni yaptınız yani.

Koca teknoloji liderlerinden birisi Android'den tamamen arınmak için işletim sistemi çıkarmış ki bu çok büyük bir şey, kolay değil. Android ve IOS'dan alınma şeylerin olması da normal bu arada, diğer firmaların da birbirinden aldığı çok şey var ama bunlara dandik demediğimiz gibi HarmonyOS'a dandik diyemeyiz. Senin fikrin devreye girmiyor burada.

Farklı bir işletim sistemi mi? Evet. HarmonyOS kullanıcısının Android kategorisinde konu açması çok komik olur. Forumun büyük bir eksisi.

Madem Android'den bagimsiz bir hale geldi o zaman acilmasi gayet mantikli. Hem acilan konular Android kategorisinde karismamis olur, hem de kullanicilarin ulasmasi daha kolay olur.

Apple'den kopyalamislar muhabbetleri yapanlari ciddiye almamanizi oneriyorum.

Artı olarak Apple'ı kopyalamayan marka sayılı kaldı. Ve Apple da bazı şeyleri kopyalıyor.

O kişileri ciddiye almaya gerek yok katılıyorum. Android'ten artık Huawei ayrıldı HarmonyOS kategorisi şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…