Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Katılıyorum. İkonlarından arayüzüne, dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.
Hocam olay işletim sisteminin ya da telefonların ne kadar iyi olduğu değil. Biri HarmonyOS kullanıyorsa Android kategorisinde yardım istemesi saçma olur.
Elma ısıran
Üstün
"Büyük fikirleri çalma konusunda her zaman utanmaz olmuşuzdur."Dediğine sadık bir insansan buyur artık Apple'a karşı ol
- Steve Jobs
Nasıl ki klavye önerisi isteyen birisi Oyun Ekipmanları kategorisinde dışında bir yerde yardım isteyemiyorsa HarmonyOS gibi küçük çaplı bir komünite için ayrı kategori açılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Boşu boşuna ana sayfada yer kaplayacak.Biri HarmonyOS kullanıyorsa Android kategorisinde yardım istemesi saçma olur.
- FreeBSD.
- ReactOS.
- FreeDOS.
- illumos.
- Syllable.
- AROS.
- MenuetOS.
- DexOS.
Çok boş konuşuyorsunuz"Büyük fikirleri çalma konusunda her zaman utanmaz olmuşuzdur."
- Steve Jobs
Nasıl ki klavye önerisi isteyen birisi Oyun Ekipmanları kategorisinde dışında bir yerde yardım isteyemiyorsa HarmonyOS gibi küçük çaplı bir komünite için ayrı kategori açılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Boşu boşuna ana sayfada yer kaplayacak.
Bunlar için de kategoriler açalım o zaman. 2 kişi takılsın içerde.
- FreeBSD.
- ReactOS.
- FreeDOS.
- illumos.
- Syllable.
- AROS.
- MenuetOS.
- DexOS.
Huawei küçük bir firma değil, adamlar zamanında az koymadı diğer firmalara
Elma ısıran
Üstün
Ortada bir öneri var ve ben kendi fikrimi söylüyorum dostum. Lütfen, biraz daha üslubuna dikkat ederek konuşmanı rica ediyorum. Fikirlere katılmak zorunda değilsin ama saygı duymak bir zorunluluktur. Beğenmedim işareti bırakarak geçebilirsin. İyi sosyaller ve iyi hafta sonu diliyorum.Çok boş konuşuyorsunuzHarmonyOS kategorisi gelmeli, Android ve IOS kategorisi de olmasın o zaman? İşletim sistemleri konusu altında açalım tüm konuları. Klavye konusu tamamen alakasız kendinize göre yorumluyorsunuz
Huawei küçük bir firma değil, adamlar zamanında az koymadı diğer firmalara![]()
Gereksiz fikirleriniz var, haydi tüm klavye markaları için özel bir kategori açalım o zaman. Gerçek bir fikire saygı duyarım ama sizin fikirleriniz gereğinden fazla atıp tutulmuş fikirler, olmayacak şeyleri söylüyorsunuz. Konunun kabul görmemesi için elinizden geleni yaptınız yani.Ortada bir öneri var ve ben kendi fikrimi söylüyorum dostum. Lütfen, biraz daha üslubuna dikkat ederek konuşmanı rica ediyorum. Fikirlere katılmak zorunda değilsin ama saygı duymak bir zorunluluktur. Beğenmedim işareti bırakarak geçebilirsin. İyi sosyaller ve iyi hafta sonu diliyorum.
Koca teknoloji liderlerinden birisi Android'den tamamen arınmak için işletim sistemi çıkarmış ki bu çok büyük bir şey, kolay değil. Android ve IOS'dan alınma şeylerin olması da normal bu arada, diğer firmaların da birbirinden aldığı çok şey var ama bunlara dandik demediğimiz gibi HarmonyOS'a dandik diyemeyiz. Senin fikrin devreye girmiyor burada.
Farklı bir işletim sistemi mi? Evet. HarmonyOS kullanıcısının Android kategorisinde konu açması çok komik olur. Forumun büyük bir eksisi.
Madem Android'den bagimsiz bir hale geldi o zaman acilmasi gayet mantikli. Hem acilan konular Android kategorisinde karismamis olur, hem de kullanicilarin ulasmasi daha kolay olur.
Apple'den kopyalamislar muhabbetleri yapanlari ciddiye almamanizi oneriyorum.
Madem Android'den bagimsiz bir hale geldi o zaman acilmasi gayet mantikli. Hem acilan konular Android kategorisinde karismamis olur, hem de kullanicilarin ulasmasi daha kolay olur.
Artı olarak Apple'ı kopyalamayan marka sayılı kaldı. Ve Apple da bazı şeyleri kopyalıyor.
Kategori açmak için kim kimi kopyalıyor diye tartışacaksak tüm kategorileri kapatalım.
Son düzenleme:
Madem Android'den bağımsız bir hale geldi o zaman açılması gayet mantıklı. Hem açılan konular Android kategorisinde karışmamış olur, hem de kullanıcıların ulaşması daha kolay olur.
Apple'den kopyalamışlar muhabbetleri yapanları ciddiye almamanızı öneriyorum.
O kişileri ciddiye almaya gerek yok katılıyorum. Android'ten artık Huawei ayrıldı HarmonyOS kategorisi şart.
Mantıksız "İzleniyor"ların olması saçma. Ayrı bir işletim sistemi olduğu için eklenmeli. Bu kadar.