Detaylar
Kim cevapladı?Dumbledoore zaten filmde açıklamıştı. Taşı bulup kullanmak isteyene gözükebilir ama elde edemez fakat bulmak ama kullanmak istemeyen kişi elde edebilir diye açıkladı. Bu sayede harry o taşı elde etti.
Filmde tam olarak söylenmiyor gözden kaçması normal ama 7 öğretmen taşı korumak için 7 tane kısım hazırlıyor. En sonuncusu (aynanın olduğu yer) ise Dumbledore'un hazırladığı kısım. Yaptığı büyü sayesinde taşı elde etmek ama kullanmak istemeyen kişiye geliyor taş.
- Makaleler
- 62
Kitapta Albus Dumbledore, Felsefe Taşı'nı Harry'nin cebine yerleştiriyor. Bu, taşın güvenli bir şekilde saklanmasını sağlamak amacıyla yapılan bir şey. Filmde bu detay tam bulunmamakta.
Kitapta albus Dumbledore, Felsefe Taşı'nı Harry'nin cebine yerleştiriyor. Bu, taşın güvenli bir şekilde saklanmasını sağlamak amacıyla yapılan bir şey. Filmde bu detay tam olarak yok.
Kitapları okudum ama ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Dumbledoore'un taşı Harry'nin cebine yerleştirdiği ne emin misiniz?
- Makaleler
- 62
Bende böyle hatırlıyorum biraz. Mesajı atmadan önce tam emin olamadım zaten pek.Kitapları okudum ama ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Dumbledoore'un taşı Harry'nin cebine yerleştirdiği ne emin misiniz?
Bende böyle hatırlıyorum biraz. Mesajı atmadan önce tam emin olamadım zaten pek.
Bende öyle düşünmüştüm. Yoksa bu mantıkta harry daha 7 sınava girmeden taşı elinde bulunduruyordu ve bu da pek ala mantıksız olurdu. Ama benim hatırladığım kadarıyla tamamen neredeyse birebir filmdeki gibi oluyordu olay örgüsü.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347