Zaten sizin konunuzu okuduğum için Havit globale yazmak gelmişti aklıma. Dolaylı yollada olsa bana yardım etmiş oldunuz. Sizi görmüşken teşekkür de edeyim teşekkürler hocam.

Rica ederim. O günden beri Trendyol üzerinden ürün almadım😀 2 kuruş fazla verip Hepsiburada ya da Amazon'dan alıyorum.

Benim konum.

Ben de AOC'a mı yazsam? Tecpro teknik servisiyle bir sorun yaşıyorum da. Bugün THH'ye falan başvurdum.

Rica ederim. O günden beri Trendyol üzerinden ürün almadım😀 2 kuruş fazla verip Hepsiburada ya da Amazon'dan alıyorum.

Benim konum.

Hepsiburada da aynı hocam. Amazon en mantıklısı.

Ben de AOC'a mı yazsam? Tecpro teknik servisiyle bir sorun yaşıyorum da. Bugün THH'ye falan başvurdum.

Bende THH başvurusundan sonra globale yazdım, kesinlikle yazım hocam altı üstü mail atacaksınız denemekten zarar gelmez.

Yazın hocam. Ben THH başvurmamıştım, akıl edemedim o zaman😀
Hepsiburada da aynı hocam. Amazon en mantıklısı.
Oradan tablet almıştık 2 tane. 3-4 gün sonra iade talebi oluşturmuştum. İadeyi kabul etmişlerdi. Trendyol'dan iyi. Amazon'dan kötü.

Saçmalık diz boyu. Bir tane klavye için yaptıkları inanılır gibi değil. Hele bir de iş globale döndükten sonra yaptıkları daha da utanç verici okurken şok oldum. :D