Sabah elime ulaştı biraz modifikasyonla eski klavyemin yerine koydum, Switch sesi auladan bir tık tiz ama hoşuma gitti. Tek eksi yanı Home butonunun olmaması, kısayolunu da bulamadım, uygulamadan FN butonunun yanındaki sağ CTRL tuşuna atadım. Şimdilik benlik bir eksik yok gibi, kullandıkça keşfederim.

Eki Görüntüle 274177

Hayırlı olsun. Beğenmenize sevindim. Herhangi bir sorun vs keşfederseniz konuya yazın.

V.1.0.11 güncellemesi geldi.

Fark ettiğim bir farklılık yok henüz muhtemelen düzeltmeler yapılmıştır.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Beğenmenize sevindim. Herhangi bir sorun vs keşfederseniz konuya yazın.

V.1.0.11 güncellemesi geldi.

Fark ettiğim bir farklılık yok henüz muhtemelen düzeltmeler yapılmıştır.

Bir gün boyunca 2.4GHz modunda %100'e çıkardıktan sonra kullandım, ancak tam olarak şarjı bitmeden %0'a indi ve 2.4GHz modundayken klavye %0 gösterdiği için sürekli olarak kapanıp açılıyordu. Şu an şarja taktım tekrar, şarj oluyor. İlk sefer için normal mi bu durum? Şarj döngüsü arttıkça normale döner mi?

Yok hocam bende hiç öyle olmadı %100 yapıyorum yavaş yavaş düşüyor takip edip %15-%10 gibi şarj ediyorum tekrar takip edin tekrar dolduğunda belki sorun vardır.

Yok hocam bende hiç öyle olmadı %100 yapıyorum yavaş yavaş düşüyor takip edip %15-%10 gibi şarj ediyorum tekrar takip edin tekrar dolduğunda belki sorun vardır.
Saat 19.00 gibi %0 iken taktım, şu an %88 lerde. Bir iki defa şarj-deşarj ile takip edeceğim. Sorun devam ederse iade ederim.

Sabah uyandığımda ayarları kaydetmemiş uyku modundan çıkmamış yaklaşık %50 ye yakın şarj yemiş BT modunda. Konuyu okuyunca kablosuz modda ayarları kaydetmediğini farkettim, uygulamadan tekrar ayarladım şimdi, en kötü yatarken ya da kullanmadığım durumlarda kablolu moda çekip gücünü keseceğim yapacak bir şey yok. Bunun dışında 2.4GHz bağlarken HK530 olarak görüyor klavyeyi, tuş ataması yaparken mutlaka kablo modunda bağlamak gerek, o şekilde kaydediyor. Şimdiye kadar gördüğüm eksikler bunlar, umarım düzeltirler yazılım ile.

Son düzenleme:
Saat 19.00 gibi %0 iken taktım, şu an %88'lerde. Bir iki defa şarj-deşarj ile takip edeceğim. Sorun devam ederse iade ederim.

Sabah uyandığımda ayarları kaydetmemiş uyku modundan çıkmamış yaklaşık %50'ye yakın şarj yemiş BT modunda. Konuyu okuyunca kablosuz modda ayarları kaydetmediğini fark ettim, uygulamadan tekrar ayarladım şimdi, en kötü yatarken ya da kullanmadığım durumlarda kablolu moda çekip gücünü keseceğim yapacak bir şey yok. Bunun dışında 2.4GHz bağlarken HK530 olarak görüyor klavyeyi, tuş ataması yaparken mutlaka kablo modunda bağlamak gerek, o şekilde kaydediyor. Şimdiye kadar gördüğüm eksikler bunlar, umarım düzeltirler yazılım ile.

Bu kablolu iken kaydediyor mu bilmiyorum uyku modunu. Çünkü klavyeyi gece içim bitince kabloluya alıp kablo bağlamıyorum kapatıyorum yani sabah açınca uyku modu devreye girmiyor. Tekrar programı 1 kere açıp süreyi manuel değiştiriyordum 2 sn sonra 1 yapıp kapıyordum. Kablolu bağlayıp deneyeyim keşke kaydetse.

Bu arada bende de oluyor 530 gibi görüyor öyle olunca programı kapa aç yapıyorum düzeliyor. Diğer durumda dediğin gibi kablolu bağlamak gerekiyor. Diğer özelliklerde. Bakalım yazılım sürekli güncelleme alıyor inşallah düzelir.

Bu kablolu iken kaydediyor mu bilmiyorum uyku modunu. Çünkü klavyeyi gece içim bitince kabloluya alıp kablo bağlamıyorum kapatıyorum yani sabah açınca uyku modu devreye girmiyor. Tekrar programı 1 kere açıp süreyi manuel değiştiriyordum 2 sn sonra 1 yapıp kapıyordum. Kablolu bağlayıp deneyeyim keşke kaydetse.

Bu arada bende de oluyor 530 gibi görüyor öyle olunca programı kapa aç yapıyorum düzeliyor. Diğer durumda dediğin gibi kablolu bağlamak gerekiyor. Diğer özelliklerde. Bakalım yazılım sürekli güncelleme alıyor inşallah düzelir.

Bu arada, sizin kullanımınızda şarj döngüsü ne kadar sürüyor? Misal %100 seviyesinden %10-15 lere kadar kaç günde düşüyor, 2.4GHz mi kullanıyorsunuz BT mu? RGB ışıkları şarja çok etki ediyor onu biliyorum, benim Aula F87'de tüm RGB açıkken maksimum 2-3 gün gidiyordu, RGB leri tuşa bastığım zaman refleks olarak ayarladığımda 1 haftaya yakın gidiyordu. Bunda durum nasıl, gerçi kullandıkça göreceğim gibi ama bendeki ürünün sorunlu olup olmadığından tam emin olamadım, o yüzden referans almak adına soruyorum.

Bu arada, sizin kullanımınızda şarj döngüsü ne kadar sürüyor? Misal %100 seviyesinden %10-15'lere kadar kaç günde düşüyor, 2.4GHz mi kullanıyorsunuz BT mu? RGB ışıkları şarja çok etki ediyor onu biliyorum, benim Aula F87'de tüm RGB açıkken maksimum 2-3 gün gidiyordu, RGBleri tuşa bastığım zaman refleks olarak ayarladığımda 1 haftaya yakın gidiyordu. Bunda durum nasıl, gerçi kullandıkça göreceğim gibi ama bendeki ürünün sorunlu olup olmadığından tam emin olamadım, o yüzden referans almak adına soruyorum.

Yani şöyle söyleyeyim ben ışıklar Full kullanıyorum 1dk uyku modu ayarlıyorum. Diyelim şarjı fulledim ben PC'yi saat öğlen 12 gibi açtım. Ertesi gün sabah 5'e kadar falan açık kalıyor. Ama sürekli kullanım 5-6 saat civarıdır arada gel otur kalk falan vs ile geçiyor. Yani bu düzende 2 - 2.5 gün dayanıyor.

Daha önce kullandığım klavyeler bundan biraz daha az dayanıyordu.

Bir de bloddy WS87 almıştım büyük hevesle RGB açık güya ışıklar açık 80 saat diyordu 1.5 gün bile dayanmıyordu. O kadar kötüydü. Işıksız 666 saat diyor komple yalan. Çok kötüydü ayar bile yoktu uyku modu için. Otomatik alıyor üstelik %15 olunca otomatik ışıkları kendi kapıyor ve açamıyordun. İade etmiştim.

Yani kullanım sıklığına göre değiştiği için benimki çok referans olmayabilir gün boyu kapatmıyorum kullanmıyorsam uyku modunda duruyor öyle diyeyim.

Yani şöyle söyleyeyim ben ışıklar Full kullanıyorum 1dk uyku modu ayarlıyorum. Diyelim şarjı fulledim ben PC'yi saat öğlen 12 gibi açtım. Ertesi gün sabah 5'e kadar falan açık kalıyor. Ama sürekli kullanım 5-6 saat civarıdır arada gel otur kalk falan vs ile geçiyor. Yani bu düzende 2 - 2.5 gün dayanıyor.

Daha önce kullandığım klavyeler bundan biraz daha az dayanıyordu.

Bir de bloddy WS87 almıştım büyük hevesle RGB açık güya ışıklar açık 80 saat diyordu 1.5 gün bile dayanmıyordu. O kadar kötüydü. Işıksız 666 saat diyor komple yalan. Çok kötüydü ayar bile yoktu uyku modu için. Otomatik alıyor üstelik %15 olunca otomatik ışıkları kendi kapıyor ve açamıyordun. İade etmiştim.

Yani kullanım sıklığına göre değiştiği için benimki çok referans olmayabilir gün boyu kapatmıyorum kullanmıyorsam uyku modunda duruyor öyle diyeyim.
Uyku moduna sokmak çok önemli o zaman, gördüğüm kadarı ile en büyük yazılımsal sıkıntısı da bu ayarı her zaman kaydetmemesi. Geri bildirim atabiliyorsak atalım derim, zira klavyenin konforu çok hoşuma gitti açıkçası batarya performansı yüzünden de iade etmek istemiyorum. Destek kısmında sadece bir mail adresi var, oraya bu sıkıntıları yazsak düzeltme ihtimalleri olur mu acaba?

Uyku moduna sokmak çok önemli o zaman, gördüğüm kadarı ile en büyük yazılımsal sıkıntısı da bu ayarı her zaman kaydetmemesi. Geri bildirim atabiliyorsak atalım derim, zira klavyenin konforu çok hoşuma gitti açıkçası batarya performansı yüzünden de iade etmek istemiyorum. Destek kısmında sadece bir mail adresi var, oraya bu sıkıntıları yazsak düzeltme ihtimalleri olur mu acaba?

Ben whats App hatlarına yazmıştım tekrar yazacağım sizde yazın telefonda görüştüğümde söylemişlerdi belirtin hataları diye. Çünkü bende bu konuda dertliyim sürekli her klavye kapıp açtığımda ayarı tekrar açmak için programı açıyorum ve o ayar ile oynuyorum misal programı açmak da yetmiyor illaki orayı 1 sn iken 2 yapıp sonra tekrar 1 yapmak gerekiyor ki kaydetsin.