Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Müdür muhtemelen malum partiden birisi. O yüzden normal bu durum. Veliler her yere şikayet etmeli ve müdür görevinden uzaklaştırılmalı.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
AKP kokusu.
Ssoulstealler59
Uzman
Zaten okulun ismi bile çocukların okuldan alınması için yeterli. Neden bir insan okulun ismine siyasetçi ismi koyar ki? Yakında RTE okulları da açılır.
- Makaleler
- 8
Her şeyi geçtim tamam mı, amaçlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Yönetmelik var, yönetmelikte şu yazıyor: "Servis araçlarında yönetmelikte belirlenen ve taşıma sınırı üzerinde ve ayakta öğrenci taşınmayacaktır.". Şimdi bir kaza sonucu bir öğrenciye bir şey olursa ne olacak. Ben size söyleyeyim, hiçbir şey olmayacak. Ne MEB, ne EGM ne de herhangi bir kurum sorumluluk almayacak. Ölen öldüğüyle kalacak.
creazy
Başarılı
Ülkeye şeriat getiremezler de halk müsaade etmez. Böyle yavaş yavaş getirmeye çalışıyorlar. Ellerinde olsa kız çocuklarını okutmayacaklar. İstedikleri şey bu.Her şeyi geçtim tamam mı, amaçlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Yönetmelik var, yönetmelikte şu yazıyor: "Servis araçlarında yönetmelikte belirlenen ve taşıma sınırı üzerinde ve ayakta öğrenci taşınmayacaktır.". Şimdi bir kaza sonucu bir öğrenciye bir şey olursa ne olacak. Ben size söyleyeyim, hiçbir şey olmayacak. Ne MEB, ne EGM ne de herhangi bir kurum sorumluluk almayacak. Ölen öldüğüyle kalacak.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-