Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde isteyen istediği fikri belirtebilir. Ama bu durum ülkeyi etkileyecek ise o fikir asla uygulanmaz ve taviz dahi gösterilmez. Türkiye Cumhuriyeti'de hiç bir zaman şeriat olmayacaktır. Bu anayasamıza aykırıdır. Bunu dile getirmek dahi aykırı, hatta adım atılmaya çalışılsa ic savaşa kadar gidebilecek bir konu. O yüzden, hayır asla şeriat Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde uygulanmaz. Uygulanan ülkelerin zaten görüyoruz.
Syntax
Üstün
Hayır. Fazlasıyla karışıklık çıkar.
Uygulayabilen 1 ülke bile olduğunu sanmıyorum açıkçası.
creazy
Başarılı
Genel olarak “gerçek şeriat değil” derler, ama zaten Türkiye’ye şeriat gelse bile gerçek şeriat uygulanmayacak. Açıkçası şeriat isteyen insanlara “yallah Afganistan’a, Arabistan’a” diyorum.Hayır. Fazlasıyla karışıklık çıkar.
Uygulayabilen 1 ülke bile olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Fiyatları Allah yükseltiyor, cennette 70 tane huri verilecek diyen hocaların olduğu bir ülkede doğru şeriatın uygulanabileceğini sanan var mı? Gerçek şeriatta gerici, yeniliğe kapalı, her şeyi Allah'tan bekleyen bir yönetim şekli.
Zaten şeriat isteyen çoğu kişi gerçek şeriatı istiyor. Yani "Yallah Arabistan'a" demeniz bence mantıksız ve saygısızca. Şeriatın gelme ihtimali de çok düşük zaten.Genel olarak “gerçek şeriat değil” derler, ama zaten Türkiye’ye şeriat gelse bile gerçek şeriat uygulanmayacak. Açıkçası şeriat isteyen insanlara “yallah Afganistan’a, Arabistan’a” diyorum.
creazy
Başarılı
Zaten şeriat isteyen çoğu kişi gerçek şeriatı istiyor. Yani "Yallah Arabistan'a" demeniz bence mantıksız ve saygısızca.
Fiyatları Allah yükseltiyor, cennette 70 tane huri verilecek diyen hocaların olduğu bir ülkede doğru şeriatın uygulanabileceğini sanan var mı? Gerçek şeriatta gerici, yeniliğe kapalı, her şeyi Allah'tan bekleyen bir yönetim şekli.
creazy
Başarılı
Ve sen gerçek şeriatın geleceğini gerçekten düşünüyor musun? Türkiye’de hala millet gerçek dini yaşamıyor, görüyoruz, hacıları, hocaları vs. Ama gerçek şeriat geldiğinde güllük gülistanlık olmayacak. Saygısızca değil, mantıksız da değil. Bu ülkeye şeriat gelmesini istiyorsa derim. Şeriat olayı bana göre eskidi, gelecekte kalacağını bile düşünmüyorum. Şeriatı kendi içinde yaşayacaksan yaşa. Ama ülkeye yansıtmak, ülkeye şeriat gelmesini istemek asıl mantıksız ve saygısızca. Onun yerine Afganistan’a ya da İslam / Müslüman ülkelere gidebilirsin. Saygılar.Zaten şeriat isteyen çoğu kişi gerçek şeriatı istiyor. Yani "Yallah Arabistan'a" demeniz bence mantıksız ve saygısızca.
Gerçek şeriatın geleceğini düşünmüyorum. Ayrıca gerçek şeriat dememize rağmen Afganistan demeniz ne kadar mantıklı? Gerçek şeriatı isteyen biri Afganistan'a gitmez diye düşünüyorum.Ve sen gerçek şeriatın geleceğini gerçekten düşünüyor musun? Türkiye’de hala millet gerçek dini yaşamıyor, görüyoruz, hacıları, hocaları vs. Ama gerçek şeriat geldiğinde güllük gülistanlık olmayacak. Saygısızca değil, mantıksız da değil. Bu ülkeye şeriat gelmesini istiyorsa derim. Şeriat olayı bana göre eskidi, gelecekte kalacağını bile düşünmüyorum. Şeriatı kendi içinde yaşayacaksan yaşa. Ama ülkeye yansıtmak, ülkeye şeriat gelmesini istemek asıl mantıksız ve saygısızca. Onun yerine Afganistan’a ya da İslam / Müslüman ülkelere gidebilirsin. Saygılar.