Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Yaptıkları yasaya aykırı değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Ben velinin yerinde olsam her yere şikayet ederim.
Baştakiler bunu istiyor. Bir şekilde hallederler. Allah'da hepsinin belasını versin.
Lessra
Başarılı
Hala cahil kalmaya devam edicekler. Bilim ve evrim varken.Ülkeye şeriat getiremezler de halk müsaade etmez. Böyle yavaş yavaş getirmeye çalışıyorlar. Ellerinde olsa kız çocuklarını okutmayacaklar. İstedikleri şey bu.
Bal gibi de aykırı. Ama ne beklersin ki.Yaptıkları yasaya aykırı değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Ben velinin yerinde olsam her yere şikayet ederim.
- Makaleler
- 3
Kıyafet yönetmeliği dahilinde tayt kısmı doğru. Gerisi saçmalık.
Buyurun bir örnek daha. 2 oy alan kendini bir şey sanıyor. Şu adamla 5 dakika geçiren birisi o saatten sonra selam bile vermez. Gelmişler aday yapmışlar.
Gerçi karşısına 50 yaşına kadar Çöphüseyinoğlu olan soyadını değiştirmeyen adamı koymuşlar. Ben olsam ben de buna oy verirdim.
Buyurun bir örnek daha. 2 oy alan kendini bir şey sanıyor. Şu adamla 5 dakika geçiren birisi o saatten sonra selam bile vermez. Gelmişler aday yapmışlar.
Gerçi karşısına 50 yaşına kadar Çöphüseyinoğlu olan soyadını değiştirmeyen adamı koymuşlar. Ben olsam ben de buna oy verirdim.
anilx
Yetkin
Ülkeye şeriat getiremezler de halk müsaade etmez. Böyle yavaş yavaş getirmeye çalışıyorlar. Ellerinde olsa kız çocuklarını okutmayacaklar. İstedikleri şey bu.
Başkanlık getiren şeriat da getirir, sadece istemesi gerekiyor o kadar, Avrupa ve diğer dünya ülkelerine kendilerini demokratik gösterip turist çekmek ve turist gelirinin azalmaması için istemiyorlar, andımızı kaldıran chopin marşını kaldıran, istediği gibi at koşturan adama bugüne kadar milliyetçisinden tut solcusuna kimse bir şey yapamadı, herkes de başta "andımızı kaldıramaz, başkanlık getiremez" deyip halk müsaade etmez dendi hepsi de oldu, atı alan Üsküdar'ı geçti o işler eskidendi babasının çiftliği gibi at koşturur herkeste susar oturur.
Taytı yasaklaması feci güldürdü. İnsanın önce kendi ahlakı olması gerekiyor ahlakı sağlaması için. 
Ülkeye şeriat getiremezler de halk müsaade etmez. Böyle yavaş yavaş getirmeye çalışıyorlar. Ellerinde olsa kız çocuklarını okutmayacaklar. İstedikleri şey bu.
Şu video'ya biraz bakının ne kadar insanlık dışı şeyler oluyor sinir bozucu elinden bir şey gerçekten gelmiyor izliyosun ve yorumluyosun sadece... İnsanlar gerçekten bu yönetimlere mi onay veriyor şüphe duyuyorum onlardan kınıyorum hatta. Silah, Uyuşturucu, kadın pazarlama erkek pazarlama kitap satma tarzı şeyler eminim ki diğer şeriatla yönetilen ülkelerin içide böyledir ölme eşeğim ölme. Din ırk meseb saygı duyuyorumda bu şekilde yönetilmez kaldıramazsın böyle bir şeyi normal değil. Şimdiden dediğiniz gibi o yöne çekmeye çalışıyorlar gelmesin getirmesinler iç savaş sebeplerinden birisi Allah göstermesin savaş yüzünü.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Bunların sürekli geriye doğru gitmeye çalışma çabası beni delirtiyor. Ya şeriatı getireceksin de ne olacak? Kaostan ve tiksinç ortamdan başka hiçbir şey olmayacak. Getiremeyecekler orası ayrı.
muhammetscq
Çalışkan
Yaptıkları yasaya aykırı değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Ben velinin yerinde olsam her yere şikayet ederim.
Kimi kime şikayet ediyorsun? Ülkenin tüm bakanlıklarında kendi adamları var. Çok fazla tepki gelirse belki birkaç uygulamada geri çekilirler o da tepkiler azalınca tekrar eski haline döner.
Geraltın kılıcı
Üstün
Kız arkadaşımla bu nedenlerden ötürü sorun yaşıyoruz zaten. Bu nedenlerin hepsini yakasım var. 
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-