Buraya yazanların çoğunluğunun kafasındaki bir yanlış bilgiyi düzeltme maksadıyla yazıyorum. Özgürlük olarak adlandırdığınız konulara parmak basacağım.

Derin dekolte, vücut hatlarını belli etmenin bazı sakıncaları vardır, anlamlarını bilerek bu türdeki giyim tarzına yönlenmeniz gerekir. Anlamını, neden bu şekilde bir yönelime gidildiğini bilmeden körü körüne savunmak farklı bir yönden bağnazlıktır.

Anatomik, tıbbi yaklaşımla başlamak isterim. Kadınların yumurtlama döngüleri hepinizin bilgisi dahilindedir. Daha derin detayına girerek anlatacağım. Yumurtlama döngüsünde, yumurtaların atılacağı zamandan önce, bir haftalık süreç içerisinde kadınlar güdüsel olarak kendini beğendirme yapısına bürünürler. Bu bir hafta erkek ne yapsa şahanedir, kurdela takıp kibrit kutusu hediye etse dünyanın en güzel hediyesi gibi davranma eğilimindedirler. Gezip dolaşmak, kendini göstermek isteyecek, avcı moduna geçecektir. İstediğini elde edememesi durumunda yumurtaların atılması dönemine girecektir. Bu durumda güdüsel olarak bir kızgınlık, rahatsızlık durumu başlar. Yeni yumurtalar yerleşme aşamasında ise hedefi olmadığı için memnuniyetsiz hali gözlemlenir. Kurdela bağlayıp hediye ettiğiniz kibrit kutusunu beğenen kadına bir spor araba alıp anahtarını verdiğinizde bile koltukları deriymiş, terletir bu gibi bir tavır almanız mümkün.

En modern ülkeye gidin veya sosyo ekonomik olarak en dipeki ülkeye gidin, fark etmeksizin kendini gösterme çabası dekolte, vücut hatlarını gösterme ile en fazla ortaya çıkar. Eğer bu davranışı sergileyen kadın bunun anlamını bilerek ve isteyerek yapıyor ise bir sıkıntı ortaya çıkmaz. Zaten hedefi budur denir ve avcı kadının avına ilerleyişi olarak kabul edilir. Bundan hiç haberi olmayan ve güzel gözüküyor diye taklit eden, amacı ava çıkmak olmayan kadınlar ise bu durumdan zarar görür. Önceliğiniz kızların ve kadınların bu davranışın güdüsel, psikolojik modelinin farkına varmasını sağlamak olmalı.

Buna benzer kendini gösterme çabasının iş yerlerinde, topluluklarda zararlarına bir çok kez şahit oldum. Bu avcılık tavrının bilinmeden yapılması durumlarında erkeklerin davranış ile isteklerinin tutarsız olması durumunda tepkileri çoğunlukla çok büyük olmuyor. Fakat, kadınların kadınlara tepkileri zarar verici boyutlara ulaşıyor. Aynı ortamda hedef alınan erkeğin ilgisinin başka bir kadına yönlenmesi durumuna işten kovdurtacak, başkalarına zarar verdirtebileceği konumlarda görev verdirerek cezai mahkemelere yol açacak görevlendirmeler, rakibine zarar verecek durumlar oluşturmak gibi davranışları kadınlar daha fazla yapıyor. Kadın kıskançlıklarındak korkmak gerekli.

Bir tek hedefe yönelen kendini beğendirme çabası ile yapılan durumlarda çok fazla zarar ortaya çıkmaz. Bilinçsiz şekilde güzel gözükmek olarak düşünülen bedensel hatların belli edilmesi çok tehlikeli.

Erkek davranışında, psikolojik olarak, güdüsel bir çok kaynağa sahip olma mevcut. Bunun ne kadar önüne geçmek için eğitildim, yüksek seviye bir sosyal toplumdanım dese bile bu ancak bir yalan olur. Kendini göstermek isteyen bir kadına erkek yönelecektir. Aksi durum olmaz, olamaz..

Eşitlikçilik, bu konu tam bir yalan. Kadın haklarını yüceltmek olarak sosyal medyada, toplulukta lanse ediliyor. Asıl hedef, özgürlükçü kadın tablosu oluşturmak, erkeklerin daha fazla kaynağa ulaşmasını sağlamak. Genç, çekici kadınların belli bir yaşa kadar bu çekimi kullanma imkanları var. Belli yaşlardan sonra ise tercih edilmediği için çöküntü hali ortaya çıkıyor. Erkeklerin, genç ve güzel kaynaklara erişimi için yüceltmesi, yükseltmesi durumu kadınların 10-15 yıl sonra çöküntü içinde kalması ile sonuçlanan durumu garantiliyor. Gerçekten başarıya önü açılan kadın sayısı istatistikleri bunu ortaya koyan sonuçlar veriyor.

Eşitlik meselesinde esas olan sevgi, aşk, bağlılık, koruma, korunma, birinin yapamayacağını diğerinin yaparak birbirini tamamlama olması gerekliliği var. Kabiliyet, yetenek üstünlüğü ve birbirini tamamlama yerine olmayan bir üstünlüğü sahiplenmek bir saçmalıktır. Teşbihte hata olmaz diyerek affınıza sığınarak tam örtüşmeyen bir örnek vermek istiyorum; Bir apartmanda üst katlara çıkmak veya inmek için merdiven ihtiyacınız var. Bu merdiven bir cinsiyette var, diğerinde yok. Merdiveni olan tarafınkini kullanmak, merdiveni olmayan taraf için bir kolaylıktır. Ama, bende merdiven var diye inanmak üst kata çıkmak veya alt kata inmek için gerçekçi bir tavır değildir.

Kendi doğal yapını kabul etmek, bilmek ve bu yapıyı kullanarak başarımları kazanmak önemlidir. Eksik kaldığın noktalarda ise yanındakilerin doğal yapılarını, yeteneklerini kullanmak daha önemlidir.

Sizlere özgürlük olarak lanse edilen yapıları daha geniş çerçevelerden incelemelisiniz.

Ben ateş yakmak için su kullanıyorum. Suyu hidroliz edip hidrojen kaynağı olarak kullanıyorum. Bu etşle 3.000 derece civarında ısıya çıkarak camı metale kaynaklayabiliyorum. Bu bilgiyi alıp, odun ateşine su ekleyerek yanmasını beklemek gibi bir tavır ateşi söndürür. Sizlere verilenleri bilgelikle alabilmek farklı, bilginin bir parçasına erişerek bunu körü körüne kullanmak (tam tanımıyla bağnazlık kelimesidir) bambaşka bir olaydır.

Şahsen kızımın erkeklerden farklı sıraya girmesi benim için iyi olur, taciz edilme gibi bir durumla karşılaşmaz en azından. Ama ne alaka serviste ayakta gidecek, öne oturmayacak falan çok saçma olmuş. Ülkede öyle insanlar var ki kızların erkeklerden uzaklaşması gerekiyor, ha isteyen zaten kendisi yaklaşır ama istemeyenler için iyi olur bu uygulama.