RAM
Yetkin
Şaka amaçlı yazdım hocam.İyi yapıyorsunuz bu işi zaten.Hocam o şaka amaçlı yaptığım bir şeydi virüs demek pek doğru olmaz zarar vermiyor, 2 dakikada yazmıştım eğlencesine. Ancak ciddi yaptığım virüsü istersen "sizden gelen virüsler 5"'te ciddi yaptığım bir virüs var. En sondaki virüs.
Çok soru soruyorum sanırım fakat neden olay çıktı?Spotify'a o atmıştı da sonra olay çıkınca kaldırdık.
Sağolun hocam.Şaka amaçlı yazdım hocam.İyi yapıyorsunuz bu işi zaten.
Sparrow'la bi kavga etmiştik sonra sinir oldum şarkıyı Youtube'dan sil dedim sonra Spotify bizde olduğundan sildim.Çok soru soruyorum sanırım fakat neden olay çıktı?
Anladım hocam iyi günler o zaman.Sparrow'la bi kavga etmiştik sonra sinir oldum şarkıyı Youtube'dan sil dedim sonra Spotify bizde olduğundan sildim.
Siz yapın hocam, oynayalım.Skibidi Toilet karakterleriyle oyun yapsan daha anlamlı olurdu, bu nasıl oyun arkadaş...
Kötülemeye çalıştığım yok uğraşı, ayrıca bir şeyi eleştirmek için o şeyde kabiliyetli olmanız da gerekmiyor.
Kötülemeye çalıştığım yok uğraşı, ayrıca bir şeyi eleştirmek için o şeyde kabiliyetli olmanız da gerekmiyor.
Skibidi Toilet karakterleriyle oyun yapsan daha anlamlı olurdu, bu nasıl oyun arkadaş...