Mobilde bir süre denedim ancak yok çok eksiği var. Performans eksikliği var. Masaüstünde de aynı, sayfa yüklenmeleri çok bekletiyor. Benim bilgisayarımda en iyi çalışan tarayıcı Opera oldu. Yıldırım hızında çalışıyor. Telefonda da aynı şekilde son derece memnunum. 2011'den beri internet arkadaşımdır.Vivaldiye gavura vurur gibi bastım mührü. Bu sefer kazanırız inşallah.
SandıklarıTerkEtme.
Zen Browser da yok.Bak yine LibreWolf yok.Neyse, Firefox'u işaretleyelim.
Mobil de varsayılan arama motoru olarak Ecosia geliyor acaba değiştirmeden arama yaptığınız için mi performans sorunu varmış gibi geldi? Ben google yaptım ve gayet hızlı çalışıyor.Mobilde bir süre denedim ancak yok çok eksiği var. Performans eksikliği var. Masaüstünde de aynı, sayfa yüklenmeleri çok bekletiyor. Benim bilgisayarımda en iyi çalışan tarayıcı Opera oldu. Yıldırım hızında çalışıyor. Telefonda da aynı şekilde son derece memnunum. 2011'den beri internet arkadaşımdır.
Yok Google ile değiştirmiştim. Mobildeki performanstan kastım uygulamanın kendisinin açılışı çok yavaş ve arka planda açık kalamıyor sürekli kapanıyor. Diğer hiçbir uygulama ve tarayıcı RAM'den düşmüyor. Arayüzü Opera mobil kadar özelleştirilemiyor. Mesela Vivaldi mobilde alt navigasyon çubuğunu özelleştirme seçeneği var. Kendime göre düzenleyip kaydediyorum ama değişiklikler uygulanmıyor. Şu an Opera ile mutluyum.Mobil de varsayılan arama motoru olarak Ecosia geliyor acaba değiştirmeden arama yaptığınız için mi performans sorunu varmış gibi geldi? Ben google yaptım ve gayet hızlı çalışıyor.