Haziran ayı tarayıcı anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 156
  • Etiketler Etiketler
    tarayıcı

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Google Chrome

Oy: 7 21,9%
  • Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

Oy: 6 18,8%
  • Antonio Vivaldi

Oy: 1 3,1%
  • Brave

• Opera

Oy: 2 6,3%
  • Opera GX

• Opera Air

Oy: 0 0,0%
  • Safari

• Ecosia

• Sony PlayStation

• Yandex

• DuckDuxkGo

• Oy verenlerin toplamı
    32

5707

Başarılı
Makaleler
6
Haziran için tarayıcı anketi. Hangi tarayıcıyı tercih ediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vivaldiye gavura vurur gibi bastım mührü. Bu sefer kazanırız inşallah.

SandıklarıTerkEtme.​

Mobilde bir süre denedim ancak yok çok eksiği var. Performans eksikliği var. Masaüstünde de aynı, sayfa yüklenmeleri çok bekletiyor. Benim bilgisayarımda en iyi çalışan tarayıcı Opera oldu. Yıldırım hızında çalışıyor. Telefonda da aynı şekilde son derece memnunum. 2011'den beri internet arkadaşımdır.

Mobilde bir süre denedim ancak yok çok eksiği var. Performans eksikliği var. Masaüstünde de aynı, sayfa yüklenmeleri çok bekletiyor. Benim bilgisayarımda en iyi çalışan tarayıcı Opera oldu. Yıldırım hızında çalışıyor. Telefonda da aynı şekilde son derece memnunum. 2011'den beri internet arkadaşımdır.
Mobil de varsayılan arama motoru olarak Ecosia geliyor acaba değiştirmeden arama yaptığınız için mi performans sorunu varmış gibi geldi? Ben google yaptım ve gayet hızlı çalışıyor.

Mobil de varsayılan arama motoru olarak Ecosia geliyor acaba değiştirmeden arama yaptığınız için mi performans sorunu varmış gibi geldi? Ben google yaptım ve gayet hızlı çalışıyor.
Yok Google ile değiştirmiştim. Mobildeki performanstan kastım uygulamanın kendisinin açılışı çok yavaş ve arka planda açık kalamıyor sürekli kapanıyor. Diğer hiçbir uygulama ve tarayıcı RAM'den düşmüyor. Arayüzü Opera mobil kadar özelleştirilemiyor. Mesela Vivaldi mobilde alt navigasyon çubuğunu özelleştirme seçeneği var. Kendime göre düzenleyip kaydediyorum ama değişiklikler uygulanmıyor. Şu an Opera ile mutluyum.

Ankette Pale Moon olmadığı için oy kullanmadım. Kullandığım Pale Moon sürümü ise kendi derlememdir.

Building Palemoon I.webp

Building Palemoon II.webp

Geri
Yukarı Alt