Detaylar
Kim cevapladı?SF26 117
Bilgin
Baban hazırlık sınıfına neden sinirleniyor? Dil hazırlığıysa avantajına olur, dil bilgini sınamış olursun veya kendini hızlandırırsın.Üniversite kaydımı yaptırdım ve hazırlık sınıfı tercihine evet dedim. Babam durumu duydu ve çok kızdı. Değiştirmenin yolu var mı?
Dil hazırlığı evet. Fikirlerime alerjisi olduğu için olabilir. Ek olarak danışmadığım için.Baban hazırlık sınıfına neden sinirleniyor? Dil hazırlığıysa avantajına olur, dil bilgini sınamış olursun veya kendini hızlandırırsın.
Dil hazırlığı evet. Fikirlerime alerjisi olduğu için olabilir. Ek olarak danışmadığım için.
İsteğe bağlı mı benim bildiğim hazırlıklar zorunlu oluyor.
ElbaNrosSS
Yetkin
İsteğe bağlı mı benim bildiğim hazırlıklar zorunlu oluyor.
İsteğe bağlı.
Özel okullarda isteğe bağlı olabiliyor bölüm aslen İngilizce değilse, okulla konuşmak denenebilir haliyle.İsteğe bağlı mı benim bildiğim hazırlıklar zorunlu oluyor.
Eğer bölümü ingilizce değilse isteğe bağlı ama ingilizce olarak yazıyorsa zorunlu olarak yapılıyor. Üniversitenize danışmanız gerekir muhtemelen hocam.İsteğe bağlı mı benim bildiğim hazırlıklar zorunlu oluyor.
Blackraven 24
Üstün
İngilizce eğitimi olan bölümlerde( %30) dahil hazırlık zorunludur. Muaf olmak için sınava girilmesi gerekir, bazı okullar ise Türkçe bölümlere de isteğe bağlı hazırlık koyar bunu da tercih etmeniz gerekir. Okula kayıt döneminde hazırlık okumayı gönüllü olarak seçtiyseniz okula ulaşın belki yardımcı olabilirler.
Bende isteğe bağlı. Ancak nasıl sildircem bilemiyorum.Eğer bölümü ingilizce değilse isteğe bağlı ama ingilizce olarak yazıyorsa zorunlu olarak yapılıyor. Üniversitenize danışmanız gerekir muhtemelen hocam.