Tuhoiisa

Üstün
SATA 3 girişini USB'ye çeviren bir kabloyla bilgisayarıma hard diskimi bağlıyorum. Genellikle eniştemlerden oyun indirmek için kullanıyorum (onların internet daha hızlı). Fakat ne zaman oradaki bilgisayara diskimi bağlasam disk yöneticisi üzerinden başlatılmamış oluyor ve kullanabilmek için formatlamam gerekiyor. Bu oradaki her tak çıkar yaptığımda geçerli. Fakat kendi bilgisayarımda böyle bir durum yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
SATA 3 girişini USB'ye çeviren bir kabloyla bilgisayarıma hard diskimi bağlıyorum. Genellikle eniştemlerden oyun indirmek için kullanıyorum (onların internet daha hızlı). Fakat ne zaman oradaki bilgisayara diskimi bağlasam disk yöneticisi üzerinden başlatılmamış oluyor ve kullanabilmek için formatlamam gerekiyor. Bu oradaki her tak çıkar yaptığımda geçerli. Fakat kendi bilgisayarımda böyle bir durum yok. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
O bilgisayarda virüs olabilir.

CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer DEC 10 olarak ayarla ve sağlık istatistiklerini eksiksiz olarak paylaş.

Belki de diskinde bir problem vardır.

SATA 3 girişini USB'ye çeviren bir kabloyla bilgisayarıma hard diskimi bağlıyorum. Genellikle eniştemlerden oyun indirmek için kullanıyorum (onların internet daha hızlı). Fakat ne zaman oradaki bilgisayara diskimi bağlasam disk yöneticisi üzerinden başlatılmamış oluyor ve kullanabilmek için formatlamam gerekiyor. Bu oradaki her tak çıkar yaptığımda geçerli. Fakat kendi bilgisayarımda böyle bir durum yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
.

1718998214235.webp