Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 14
Üstün
Poşete sar üstüne buz koy. Poşete saracağın için cihazın içinde yoğuşma olmayacak, damlacıklar poşette kalacak.
- Makaleler
- 3
Poşet saçmalık. Sabah akşam buz mu değitireceksiniz?
Soğutmaya ihtiyacı olup soğutulmayan tonla çip var dünyada. Bu da onlardan biri. Soğutursanız ömrü uzar.
İçini açmışsınız zaten. Nötr silikon, thermal pad ve alüminyum/bakır kullanabilirsiniz. Aktif soğutma olarak şu tip zımbırtılar kullanabilirsiniz. Ben içini açmadım ama dönüştürücüye ve laptop adaptörüne bundan kullanıyorum bazen.
Elimde bir tane olduğu için kıyaslayamıyorum. Motoru bozuktu, daha büyük bir şey taktım. 14500 bataryası da bozuktu. İki tane 18650 koydum. Çok rahat 5-6 saat çıkarıyor. Daha fazlasını denemedim. Millet eller diye bantladığım için gerilimini ölçemiyorum.
Soğutmaya ihtiyacı olup soğutulmayan tonla çip var dünyada. Bu da onlardan biri. Soğutursanız ömrü uzar.
İçini açmışsınız zaten. Nötr silikon, thermal pad ve alüminyum/bakır kullanabilirsiniz. Aktif soğutma olarak şu tip zımbırtılar kullanabilirsiniz. Ben içini açmadım ama dönüştürücüye ve laptop adaptörüne bundan kullanıyorum bazen.
Elimde bir tane olduğu için kıyaslayamıyorum. Motoru bozuktu, daha büyük bir şey taktım. 14500 bataryası da bozuktu. İki tane 18650 koydum. Çok rahat 5-6 saat çıkarıyor. Daha fazlasını denemedim. Millet eller diye bantladığım için gerilimini ölçemiyorum.
Son düzenleme:
Bir termall yapıştırıcı alıyorsun pasif soğutmalardan birini ısınan çipe yapıştırıyorsun oldubitti.
dark_1234 26
Yetkin
Hocam tamamda çip ısındıktan sonra görüntü bozuluyor o yüzden soğutmayı düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
Benimki de öyle yapmaya başladı. Soğutmayı o yüzden denedim ama içini açmadan yemedi. Bi tane sipariş vedim. Parlaklığı eskisinin %60'ı kadardı. İade ettim. Sona da uğaşmadım. Kod dışında nadir kullandığım için götürüyor. 100-200 liralık şeye düzgününü bulana kadar 50-100 lira kargo vererek sipariş ver-iade et yapmakla uğraşmak istemediğim için saldım. Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa yenisini almak daha rahat bence.Hocam tamamda çip ısındıktan sonra görüntü bozuluyor o yüzden soğutmayı düşünüyorum.
Renkleri mi bozuyor yoksa başka bir şey mi yapıyor? Benimki renkleri tutarlı şekilde bozuyor. Direkt olarak bit flip falan yapmıyor ama Paint renk paletini açtığımda karşılaştığım şey hep aynı. Bir de ne kadar ısınmış olursa olsun HDMI ucunu çıkar-tak yapınca düzeliyor. Bir süre sonra bozulmuş oluyor.
dark_1234 26
Yetkin
Benimki de öyle yapmaya başladı. Soğutmayı o yüzden denedim ama içini açmadan yemedi. Bir tane sipariş vedim. Parlaklığı eskisinin %60'ı kadardı. İade ettim. Sona da uğaşmadım. Kod dışında nadir kullandığım için götürüyor. 100-200 liralık şeye düzgününü bulana kadar 50-100 lira kargo vererek sipariş ver-iade et yapmakla uğraşmak istemediğim için saldım. Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa yenisini almak daha rahat bence.
Hocam harici güç beslemeli alırsam daha mı az ısınır Gemini öyle diyor?