Sorum başlıktaki gibi. Hobi amaçlı sistem topluyorum, anakart ve soğutucum eksikti, yakın bir arkadaşım bana bu anakartı hediye etti. Sistemim için kullanmalıyım yoksa satıp başka bir modele mi geçmeliyim?
7800X3D+32GB RAM+1tbssd+RTX5070 sistem bu şekilde.
Sorum başlıktaki gibi. Hobi amaçlı sistem topluyorum, anakart ve soğutucum eksikti, yakın bir arkadaşım bana bu anakartı hediye etti. Sistemim için kullanmalıyım yoksa satıp başka bir modele mi geçmeliyim?
7800X3D+32 GB RAM+1tbssd+RTX5070 sistem bu şekilde.
Şu tabloya bir bakar mısın bu terimlerin bir anlamı olmalı; • 1DPC 1R Max Speed up to 8400+ MT/s teknik özelliklerde yazıyor, yani tek RAM ile sadece bir RAM yuvası kullanırsam alabileceğim en yüksek frekans değeri bu mu dur hocam? Tabii uygun şartlarda @Ayhan Dönmez.
@LH44 Neden? ACE'ye önem vermiyorlar mı? En iyi kart, MSI ACE değil mi Amca'ya göre? Reklam yaptığı gibi keşke az gelip sorun çözmeye de yardımcı olsa. Ondan görüp MSI alanlarla doldu taştı forum. Bu konuya bekliyorum Amca'yı:
Sistemimde bir süredir çözemediğim, oldukça can sıkıcı bir donma ve takılma problemi yaşıyorum. Konuyu hem detaylandırmak hem de aldığım hata dökümlerini (minidump) tecrübeli arkadaşların yorumuna sunmak istedim.
Yaşadığım sorun: Bilgisayarı ilk açtığımda bazen inanılmaz bir kasma ve takılma oluyor; bu durumu en çok fareyi hareket ettirdiğim zaman fark ediyorum (imleç atlayarak ve takılarak gidiyor). Takılmalar olduğu zaman mecburen restart yapıyorum, ancak bazen buna gerek kalmadan sistem kendi kendine reset atıyor.