- Makaleler
- 1
Makale okudum geçenlerde DDR4'ten DDR5'e doğru geçiş ve hız değerleri arttıkça verilerin temiz işlenmesi konularını inceledim. ASUS H610+1440F+16 GB Goodram montajı yaptım geçenlerde, komşum ucuza almış sistemi, profile 1 açtım o şekilde verdim, BIOS ekranı hemen geldi uğraştırmadı, sadece fazeon kasa vardı çok sıkıntılı, ön panel kabloları kalitesiz ve USB soketi hatalı. Bilseydim aldırtmazdım size dedim, günlük kullanacakları çok sorun olmaz gibime geliyor. Montaj ve temiz işletim sistemi kurma konusunu geçtim artık onda tamamım. Biraz RAM konularına giriyorum zamana yayarak. Biraz önce de Recep hocanın videosunu gördüm ASUS Intel anakartlara Intel ME güncellemesi gelmiş BIOS günceller gibi. D5'te 6000MT/s konusu saplantı oldu artık herkes en tepeyi görmek istiyor, benim sistemim 5000 de çalışsın uzun ömürlü olsun uğraşmayayım hocam. O H610 anakartta Secure Boot'u bile direk açtırmıyor, bir menüyü açmadan diğer menü gelmiyor zaten, ayarın bir tanesini açıyorum sekmeyi değiştiriyorum geri geliyorum, gözükmeyen menü bu şekilde geri geliyor, bilmeyen birisi olsa her menüde yeniden başlatmak zorunda kalır sistemi.
@ggbye 'i Intel D5 ve M-die tatmin edemedi. Komşu için çok sorun olacağını sanmam.