Hepsiburada iadenin onaylanması durumunda ücreti hesaba çok geç aktaracak

TinerciYasin

Başarılı
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Hepsiburada'dan mouse siparişi verdim, sonra elime oturmadı, rahat edemedim. Hem de yazılımı çalışmadı. Mouse'da dengesizlik vardı, bende iade talebi açtım. Kurye ürünü az önce kapımdan aldı ama 3 Temmuz'da hesabıma paranın yatacağını gösteriyor eğer onaylanırsa. Bu en geç tarih mi? Çok geç değil mi?

Screenshot_20250616-112644.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Hepsiburada'dan mouse siparişi verdim, sonra elime oturmadı, rahat edemedim. Hem de yazılımı çalışmadı. Mouse'da dengesizlik vardı, bende iade talebi açtım. Kurye ürünü az önce kapımdan aldı ama 3 Temmuz'da hesabıma paranın yatacağını gösteriyor eğer onaylanırsa. Bu en geç tarih mi? Çok geç değil mi?

Eki Görüntüle 155326
Ben birden fazla bankadan iade aldım. Hepsi anında geçiyor. Ürün ellerine ulaştıktan sonra 2-3 gün içerisinde iadeni almış olursun. Oradaki süreler en kötü şartlara göre yazılmış gibi düşünebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Hepsiburada ise mouseyi aldığınız gibi gönderdiyseniz iadeyi onaylarlar. Benim iadelerim bankaya hep 2-3 iş gününde yansıdı. Herhangi bir olası durum olmazsa süreler uzamıyor.

Satıcı Hepsiburada ise fareyi aldığınız gibi gönderdiyseniz iadeyi onaylarlar. Benim iadelerim bankaya hep 2-3 iş gününde yansıdı. Herhangi bir olası durum olmazsa süreler uzamıyor.

Hocam mouse elime cuma günü ulaştı. Cumartesi günü iade talebi açtım, pazartesi günü yani bugün kurye iademi aldı, yalnız Hepsiburada'nın verdiği koruma kutusunu çöpe attım mouse kutusu sağlam duruyor. Onda bir problem yok, ayakkabı kutusunun içine mouse ve mouse kutusunu koydum. Sonra siyah bantla bantladım üstüne ad soyad telefon no adres yazdım kaybolur mu kargom peki?

@TinerciYasin, kargonuz kaybolmaz. Sizin adres yazmanıza gerek yoktu. Barkottan kimin adresi olduğu anlaşılıyor zaten, onlar sonra kargo poşetine koyuyorlar.

Bu arada Mouse'nin jelatinlerini vs. atmadınız değil mi?

@TinerciYasin, kargonuz kaybolmaz. Sizin adres yazmanıza gerek yoktu. Barkottan kimin adresi olduğu anlaşılıyor zaten, onlar sonra kargo poşetine koyuyorlar.

Bu arada Mouse'nin jelatinlerini vs. atmadınız değil mi?
Kablosunu herşeyini koydum da jelatinlerini hatırlayamadım şimdi, ona dikkat ediyorlar mı?.

@TinerciYasin, iade koşullarında ambalajı açıldıktan sonra iade edilemez yazıyor. Kutu içerisinde herhangi bir içeriğini eksiltmediğiniz sürece sorun yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt