Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
1755176248287.webp

Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Şurada bilgisayardan 2 tık ile halletmek varken neden telefondan girip almakla uğraşıyoruz ki? Ben bu kodu kullanmak için senin mobil uygulamanı yüklemek zorunda mıyım? Böyle saçma şey mi olur? Şimdi gidip yükleyeceğim, sepette kuponu gireceğim "seçtiğiniz üründe geçerli değil, kod geçersiz, süresi dolmuş" saçma sapan hatalar verecek. Sırf şunun için Hepsiburada'yı kullanmak istemiyorum. Buradan 150 TL daha ucuza alacağıma gidip 300 TL daha fazla verip mağazadan alacağım.

Telefondan girdim ve beklediğim sonuçla karşılaştım. Bilgisayardan sepete eklediğimde hiç kargo parası yok, telefondan sepete eklediğimde 50 TL kargo parası :D Kargo parasının bedava olması için 200 bilmem kaç TL'lik daha ürün ekleyecekmişiz de falan filan. Üstelik bu kupon kodu sepetimizdeki üründe geçerli değilmiş falan filan. Saçma bir uygulama. Sırf buradan almamak için biraz daha para biriktirip gidip mağazadan alacağım. Ciddiyim. Bir dahada bu Hepsiburada'yı ömrüm boyunca kullanmayacağım.

Telefondan girdim ve beklediğim sonuçla karşılaştım. Bilgisayardan sepete eklediğimde hiç kargo parası yok, telefondan sepete eklediğimde 50 TL kargo parası :D Kargo parasının bedava olması için 200 bilmem kaç TL'lik daha ürün ekleyecekmişiz de falan filan. Üstelik bu kupon kodu sepetimizdeki üründe geçerli değilmiş falan filan. Saçma bir uygulama. Sırf buradan almamak için biraz daha para biriktirip gidip mağazadan alacağım. Ciddiyim. Bir daha da bu Hepsiburada'yı ömrüm boyunca kullanmayacağım.

HB 0-300 TL arasında barem uygulaması mevcut. Eğer satın aldığın ürün 300 TL altına düşüyorsa kargo parası alıcıya ait oluyor. Üstüne çıkarsa satıcı karşılıyor. Karşılayabilmesi için toplam tutar değil toplam miktarın aynı satıcıdan olması lazım.

Hepsiburada'dan durduk yere banlandığımdan beri bu platforma zaten hiçbir sempatim kalmadı benim.

(Evet. Hepsiburada'dan banlandım.)
Ben de Premıum'dan banlanmıstım. Musterı hızmetlerıne sordugumda da eger Premıum alınan kartı alısverıse kapatıp bır de Premıum'u ıptal etmeyınce yasaklıyorlarmıs.