Fatura da keza garanti formu yerine kullanılabiliyor. Hesabım kısmından, siparişiniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz fatura kesildiyse. Satıcı Hepsiburada bizzat kendisi mi ?
Satın alırken garanti belgesininde gönderilmiş olması gerekiyor. Gelmediyse dijital olarak verilmiştir diyeceğim ama genelde fiziksel olarak verirler. Markanın garantisi olur yok ise hepsiburadaya neden olmadığını sorabilirsiniz.
Fatura da keza garanti formu yerine kullanılabiliyor. Hesabım kısmından, siparişiniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz fatura kesildiyse. Satıcı Hepsiburada bizzat kendisi mi ?
Bir resim paylaştım, mavi renk ile işaretledim. Orada faturanız gözüküyor mu ? Kontrol edin. Yoksa eğer talep oluşturulup, isteyin. Sonra da garantiye gönderin. Direkt müşteri hizmetleri ile görüşüp, öyle de halledebilirsiniz çok basit.
Bir resim paylaştım, mavi renk ile işaretledim. Orada faturanız gözüküyor mu? Kontrol edin. Yoksa eğer talep oluşturulup, isteyin. Sonra da garantiye gönderin. Direkt müşteri hizmetleri ile görüşüp, öyle de halledebilirsiniz çok basit.